Garrett GTI 1500

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
borys

Garrett GTI 1500

Post autor: borys »

Witam Wszystkich ,
chciałem niesmialo zapytać o wykrywacz jak w temacie.Mało informacji w języku polskim można znaleść na temat tego modelu.Interesuje mnie czy to uniwersalna maszyna.Czym różni się od 1350 i 2500 GTI.Warto kupic za 2 tys zl zestawie z druga cewka 14*10 ? Przyjmując, ze działa poprawnie. Dzięki za wszelkie info.
Pozdrawiam.
ProScan
Właściciel

Re: Garrett GTI 1500

Post autor: ProScan »

Witam,

Trochę (całkiem niemało) jest po polsku tutaj

Model 1500 jest bliższy do GTI 2500, niż do GTP jeśli chodzi o rozpoznawnie przedmiotu (różnice pomiędzy 1500, a 2500 czy 2000 są w linku powyżej). Wykrywacze GTI mają funckję imaging wymagającą specjalnej sondy.

O cenie się nie wypowiadam.

:pa

proscan
borys

Dzieki Proscan za informacje.Pracowałeś może na takim sprzęcie ? W sumie niewiele rożni go od 2500.Zasięgi w trybie dynamicznym ma mieć te same.Na ile może brakować funkcji śledzenia zmian gruntu ?Ciekaw jestem jak jest w praktyce.
Pozdrawiam
tomasz#

Post autor: tomasz# »

witam borys jeżeli chodzi o gti 1500 to lepiej kup sobie gtp 1350 ma lepszy procesor co za tym idzie szybciej pracuje zasięgi takie same do gtp możesz podpiąc cewke z ace super działa cena gtp nowego około 2300 zł brutto
ProScan
Właściciel

Nie mam żadnych osobistych doświadczeń z tym sprzętem.

proscan
borys

Już za późno :lol: Zakup poczyniony.Czekam na przesyłke z GB.Gti jest wraz z cewką imaging coil 12,5", DD 14*10 power coil , standardową + słuchaweczki :)
Wszystko sie okaże w "praniu".
pozdrawiam
Zapytanie_email

Post autor: Zapytanie_email »

Mam ogromną prośbę. Kupiłem nowy wykrywacz Garrett Gti 1500 i w komplecie jest cewka koloru czarnego (identyczna jak w modelu GTI 2500) czy to ma jakieś znaczenie na pracę tego wykrywacza. Na wszystkich zdjęciach, które oglądałem o modelu 1500 cewki były koloru białego i miały całkiem inny kształt. Pomimo, że mam instrukcję po Polsku dalej nie mogę wyczuć pracy tego wykrywacza.
Bardzo zależy mi na Pana opinii i proszę o jak najszybszy kontakt.
ProScan
Właściciel

Witam,

Te czarne sondy w moim odczuciu są lepsze mechanicznie, od tych białych.

Pomimo, że mam instrukcję po Polsku dalej nie mogę wyczuć pracy tego wykrywacza.

W wyczuciem wykrywacza to trudno pomóc przez internet :roll:

proscan
ODPOWIEDZ