Problem z xlt - zakłócenia
Re: Problem z xlt - zakłócenia
a więc dzieje sie to na orginalnie wgranym programie coin & jewelery , bo tylko na tym bazuje , AC -64
dc-30 Pre amp na 2 i na kazdym innym fabrycznym ,jak przełącze na namierzanie - detektor cichnie i jest ok . łzy mi w oczach staneły jak po zdjęciach wyzej stwierdzilem ze to zdjecia mojej wykrywki takze pewnie Pan go zna na wylot a ja zwyczajnie jako laik dałem sobie wcisnąć ... pozdrawiam i mam nadzieje ze uda sie cos z tym zrobic
dc-30 Pre amp na 2 i na kazdym innym fabrycznym ,jak przełącze na namierzanie - detektor cichnie i jest ok . łzy mi w oczach staneły jak po zdjęciach wyzej stwierdzilem ze to zdjecia mojej wykrywki takze pewnie Pan go zna na wylot a ja zwyczajnie jako laik dałem sobie wcisnąć ... pozdrawiam i mam nadzieje ze uda sie cos z tym zrobic
prosiłbym o odpowiedz bo chciałbym go przysłać na naprawę do Pana , nic mi po nim jak leży :/ sprzęt nie jest w dobrym stanie a chciałbym aby Pan się podjął jednak próby naprawy (oczywiście płatnej) pozdrawiam
Można wysłać, ale teraz terminy są odległe.
Ten z opisu powyżej nie miał problemu ze stabilnością (u mnie).

proscan
Ten z opisu powyżej nie miał problemu ze stabilnością (u mnie).
proscan
ok dziękuje serdecznie za odpowiedz , sprzęt spakuję bez wysięgnika i podłokietnika i niebawem będzie u Pana , kto inny może to lepiej zrobić jak nie ProScan
pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję Łukasz
Witam serdecznie , mam pytanie : czy wiadomo już coś na temat mojego xlt ?? Pozdrawiam Łukasz
Jakbym coś wiedział, to nie ukrywał bym tej informacji.
Są nowe informacje.
Wykrywacz działa i jest w miarę stabilny. Niepokojące jest jednak to, że po zamknięciu pokrywy, staje się wrażliwy na mechaniczne bodźce. Nie wiem skąd się to bierze. Niestety wykrywacz był w łapach fuszera, który majstrował (np. założył gniazdo słuchawkowe z metalowym kołnierzem, przekładał taśmę łącząca wyświetlacz z elektronika, lakierował elektronikę itp). Musze więc dorwać jakieś inny XLT (jak na złość nie mam), żeby zobaczyć co się stanie jak przełożę inną pokrywę.
Kolejny problematyczny sprzęt, który był w łapach jakiegoś pajaca, który uważa że swoje nieudaczne łapska może pakować w sprzęt o którym nie ma pojęcia...
proscan
Wykrywacz działa i jest w miarę stabilny. Niepokojące jest jednak to, że po zamknięciu pokrywy, staje się wrażliwy na mechaniczne bodźce. Nie wiem skąd się to bierze. Niestety wykrywacz był w łapach fuszera, który majstrował (np. założył gniazdo słuchawkowe z metalowym kołnierzem, przekładał taśmę łącząca wyświetlacz z elektronika, lakierował elektronikę itp). Musze więc dorwać jakieś inny XLT (jak na złość nie mam), żeby zobaczyć co się stanie jak przełożę inną pokrywę.
Kolejny problematyczny sprzęt, który był w łapach jakiegoś pajaca, który uważa że swoje nieudaczne łapska może pakować w sprzęt o którym nie ma pojęcia...
proscan
Witam, dziękuję za odpowiedź....Na pewno ma Pan rację, niestety nie jestem w stanie nic więcej na temat wcześniejszej naprawy napisać, gdyż nie mam takich informacji...Czekam więc cierpliwie na kolejne informacje od Pana i jestem dobrej myśli...pozdrawiam Łukasz
Witam, skoro Pan nie odpisuje to domniemywam, że jest problem ze zdobyciem pokrywy z innego XLT.....więc przyszła mi taka myśl, może dałoby się zakupić gdzieś nową pokrywę? (oczywiście pokryję koszty)...chyba,ze są jakieś nowe informacje odnośnie wzbudzania się sprzętu..pozdrawiam i będę wdzięczny za odpowiedź... Łukasz
Mam już XLT - więc odpowiedź wkrótce się znajdzie.
I nie chodzi tutaj o kawał blachy - ale o "całokształt".
Przy okazji zrobię zdjęcie tego co zastałem - precz z idiotami, którzy pokątnie próbują naprawiać wykrywacze!
I nie chodzi tutaj o kawał blachy - ale o "całokształt".
Przy okazji zrobię zdjęcie tego co zastałem - precz z idiotami, którzy pokątnie próbują naprawiać wykrywacze!
Mam nowe wieści - wykrywacz uporządkowałem. Usunąłem wszelkie pozostałości po przednim naprawiaczu. W przyszłym tygodniu będę testował co się zmieniło...

proscan
proscan
Super , jestem dobrej myśli
Pozdrawiam Łukasz
Wykrywacz zrobiony. Emailem przyślę rozliczenie.
Witam serdecznie , odesłał Pan juz wykrywacz ? kontaktowałem się na numer stacjonarny i nic na jego temat nie wiadomo , poszedł kurierem ? Pozdrawiam Łukasz
W ciemno nie wysyłam, bo ludzie czasami są gdzieś za granicą czy diabli wiedzą gdzie. Poniewież nie było reakcji na email, to nie wysyłałem.
Nadaję zatem za pobraniem. Powinno dojść do końca tygodnia.

proscan
Nadaję zatem za pobraniem. Powinno dojść do końca tygodnia.
proscan