Elektronika prizm 6 t
Elektronika prizm 6 t
Jeżeli macie dojście do części whites czy jest możliwość zakupu elektroniki do prizm 6 t
Re: Elektronika prizm 6 t
A ile by to mniej więcej kosztowało
Mniej więcej? Połowę wartości używanego wykrywacza.

proscan
proscan
aha ale muwi pan o nowej elektronice jak by mógł pan napisać na meila ile dokladnie bo jeden sprzedaje wykrywacz za 850 a drugi za 1000 .I druga opcja ile trzeba by było czekać
Przy takich cenach, to na pewno będzie więcej niż 50% wartości.
O aktualne koszty muszę dopiero spytać, ale na 100% nie będzie się opłacać i na 99,99% wymiana płyty głównej będzie zbędna.
Czas sprowadzenia to ok. 2 tygodni od daty zapłaty 100% kwoty przy tego typu zamówieniu. Na podzespoły nie udzielam żadnej gwarancji. Daję gwarancje tylko wówczas, gdy wyminę robię sam i mogę zaplombować urządzenie.

proscan
O aktualne koszty muszę dopiero spytać, ale na 100% nie będzie się opłacać i na 99,99% wymiana płyty głównej będzie zbędna.
Czas sprowadzenia to ok. 2 tygodni od daty zapłaty 100% kwoty przy tego typu zamówieniu. Na podzespoły nie udzielam żadnej gwarancji. Daję gwarancje tylko wówczas, gdy wyminę robię sam i mogę zaplombować urządzenie.
proscan
Nie codzi mi o wymianę płytki tylko składam drugi wykrywacza mam sztyce i cewke i dla tego hcem kupic elektronike to dapan znac z tą ceną
Elektronikę czyli co?
Moduł elektroniczny (tzw. płyta główna)
LCD
Głośnik
Klawiatura
Gniazdo
obudowa
i do tego pudełko na baterie?
LCD
Głośnik
Klawiatura
Gniazdo
obudowa
LCD
Głośnik
Klawiatura
Gniazdo
obudowa
ile za całość cena { i cena bez pudełko na baterie}
LCD
Głośnik
Klawiatura
Gniazdo
obudowa
ile za całość cena { i cena bez pudełko na baterie}
lekko licząc 1 tys.
Aha czyli biorę używanego z olx stoi za 1100 za dzwoniłem zaproponowałem mu 950 i wstępnie się zgodził i we wtorek ma dać znać
ile by kosztowało złożenie 6t wraz ze sztycą cały wykrywacz bez cewki
Nie zajmuje się takimi usługami - składania wykrywaczy z części. Na pewno jest to nieopłacalne dla Pana ani dla mnie.