Witam wszystkich.
Niezależnie od mojego wcześniejszego wątku, proszę o opinię na temat powyższej wykrywki. Opinie użytkowników, itp. Mój kolega się na niego napalił i prosi o pomoc i doradztwo, a ze względu ze ja sam jeszcze raczkuje w tej materii więc zdaję się na Was. Z górki dzieki.
O właśnie, czy coś jest lepszego ( inne wykrywki )w tej kwocie (1300 PLN)
Pozdrawiam
RUTUS SOLARIS ????
Re: RUTUS SOLARIS ????
Witaj
Moim zdaniem Solaris to super sprzęt na początek,a z czasem pewien niedosyt będzie narastał, ale tak prawdopodobnie będzie z każdym następnym wykrywaczem. Zasięgi bardzo dobre, gożej z dyskrymą , tonowa również do dopracowania , wizualna często oszukuje. Wymaga cierpliwości, ale potrafi się odwzajemnić . Człowiek uparty z pewnością
wydusi z niego więcej niż niejeden ze sprzętu z najwyższej półki.
Moim zdaniem Solaris to super sprzęt na początek,a z czasem pewien niedosyt będzie narastał, ale tak prawdopodobnie będzie z każdym następnym wykrywaczem. Zasięgi bardzo dobre, gożej z dyskrymą , tonowa również do dopracowania , wizualna często oszukuje. Wymaga cierpliwości, ale potrafi się odwzajemnić . Człowiek uparty z pewnością
wydusi z niego więcej niż niejeden ze sprzętu z najwyższej półki.
czyli Leszku na "tak"?
Cosik słyszałem o ergonomii, no i właśnie o kiepskiej dyskryminacji.....
czy ktoś jeszcze lata z tą wykrywką?
Cosik słyszałem o ergonomii, no i właśnie o kiepskiej dyskryminacji.....
czy ktoś jeszcze lata z tą wykrywką?
Cd.
Pytanie jeszcze jakie są zainteresowania Twojego kolegi , jeżeli bardziej ogólne to Solaris będzie dobry , ale jeżeli tylko monetki to jednak ACE 250.
Pytanie jeszcze jakie są zainteresowania Twojego kolegi , jeżeli bardziej ogólne to Solaris będzie dobry , ale jeżeli tylko monetki to jednak ACE 250.
NO właściwie ogólne. Monetki + militarka. Na przemian.
czytałem Leszku w jednym z Twoich wcześniejszych postów, ze strasznie się gubi na zaśmieconym polu, i trzeba tygodni aby go rozgryść. Kolega jest człowiekiem "raczej" cierpliwym ale granica tego "raczej" jest płynna. Nie chciałbym abu chłopak się od razu zniechęcił.
A co powiecie zamiast Solarisa rozważyć zakup Tresoro Ciba?