sonda z ace 250 do gti 2500

Pisz jeśli masz problem z zepsutym wykrywaczem, podejrzewasz że jest zepsuty, nie rozumiesz jego dziwnego zachowania itp.
ODPOWIEDZ
tomasz#

sonda z ace 250 do gti 2500

Post autor: tomasz# »

witam mam pytanie czy da sie przerobic wtyczke z sondy ace tak by pasowała do gti i czy bedzie działała ,chętnie kupie taką sondę.
SiD

Re: sonda z ace 250 do gti 2500

Post autor: SiD »

Sondy pomiędzy wykrywaczami generalnie do siebie nie pasują, mam tu na myśli różne modele wykrywaczy tej samej firmy jak i wykrywacze różnych firm. Są wyjątki, ale w ograniczonym zakresie. To co jest pewne to, to, że sondy od ACE nie będą działać z GTI na 100% To zupełnie inne wykrywacze i innych cewek używają.
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

SiD zasadniczo ma rację.

Myślę że teoretycznie udało by się jednak podłączyć taką sondę do GTI (nie działał by Target Imaging), ale praktycznie nie wiem czy by to się udało.

Poza tym, raczej nie chciałbym zajmować się takimi eksperymentami.

:pa

proscan
tomasz#

Post autor: tomasz# »

gtp 1350 wiele nie różni sie od gti a sonda z ace działa w gtp i to całkiem dobrze kolega używa jej na plaży,obrazowanie nie przekłamuje sonda jest bardzo czuła na monetki łancuszki i inne sreberka,może warto spróbowac zamienic wtyczke i sp. czy działa
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Być może warto. Pomyślę o tym.

W GTI obrazowanie działa na zasadzie analizy z dwóch cewek odbiorczych. Bez specjalnej sondy nie będzie działać.

W GTP obrazowanie polega na analizie rozległości sygnału - i wystarczy "zwykła sonda".

Co do przeróbek, to już gdzieś pisałem, że chętnie przystosuję ZA DARMO (w zamian za wtyczkę) starą sondę Crossfire do nowych wykrywaczy.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ