i biorę pod uwagę ::::50 tke, Elite , albo w tej granicy cenowej uzywke minelab xs-no ale jesli chodzi o ten ostatni mimo ze sprawdziłbym osobiście wykrywacz może po jakimś czasie sprawić niespodzianki .A więc co robić .co kupić ........
ostatni wybór !!!!!!!!???????
ostatni wybór !!!!!!!!???????
Witam ,Pana mam kolejne pytanie na tema wyboru (mam nadzieje ze ostatnie )oczywiscie chciałbym juz zakupić w końcu wykrywke.W poprzednim pytaniu brałem pod uwagę musketera i terrke 30 stke .Być może to bedzie bardzo istotne (nastawiam się na profesionalne poszukiwania) na dzień dzisiejszy jestem w stanie kupić coś za 2300 zł pln
i biorę pod uwagę ::::50 tke, Elite , albo w tej granicy cenowej uzywke minelab xs-no ale jesli chodzi o ten ostatni mimo ze sprawdziłbym osobiście wykrywacz może po jakimś czasie sprawić niespodzianki .A więc co robić .co kupić ........
i czy pan może ma dostęp do jakiejs sprawdzonej wykrywki byłbym zainteresowany dziekuje za odpowiedz Kamil
Re: ostatni wybór !!!!!!!!???????
Na profesjonalne poszukiwania, z tych wymienionych, wybrałbym Elite.
proscan
proscan