Co po Qicku Draw II?

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
Michal S.

Co po Qicku Draw II?

Post autor: Michal S. »

Witam
Bardzo spodobało mi sie to Forum(nie ma takiej nachalnej reklamy i ludzi dilerów podszywających sie pod poszukiwaczy) i profesjonalizm Pana Proscana wiec pozwoliłem sobie załozyc nowy temat.
Jestem szczesliwym uzytkownikiem Qick Drawa II ale moja druga połowa ostatnio cos troszke w lesie mi marudzi abym jej dał sprzeta.A jak dam to nie chce oddac :)
Wiec moze kupic cos dobrego na kolorek a jej dac Qicka.Tak sie zastanawiam...Ale co kupić?Tak w cenie do 2 000 tys.?

Pozdrawiam serdecznie
Michał.S
ProScan
Właściciel

Re: Co po Qicku Draw II?

Post autor: ProScan »

Witam - dzięki za miłe słowa. To nie jest typowe forum, gdzie można trajlowac o wszystkim i niczym. Rozmawiamy o wykrywaczach.

Co do reklamy to (oprócz mojej - co mam nadzieję jest oczywiste) mamy tutaj pewnego rodzimego producenta, który robi co może być się tutaj pokazać, ale na szczęście pod nikogo się nie podszywa. Jest sobą, do bólu.

Ad rem.

Co do Quicka (rozumiem że on spełnia oczekiwania, tylko chciałby się coś lepszego, ale o podobnych funkcjach), to sądzę że Xterra 50 była by w sam raz (cena 2100,- z dwiema sondami).

Istnieje jednak ryzyko, że drugiej połowie także się spodoba ...

X50 to moja propozycja - inni, tu czy na innych forach, pewnie będą mieli swoje sugestie.

Pozdrawiam Świątecznie obie połowy.

:pa

proscan
sOnar

Post autor: sOnar »

No ten sprzęcik nie jest zły. Kolega skubnął 'łuskę' na prawie 50 cm - więc trochę zdębiałem na tą wieść...
Michal S.

Witan
O tak...X-Terka 50 bedzie chyba o.k.Tylko ten wyświetlacz może podziałać na moją drugą połowe :) :)
A tak na powaznie...
Własnie zastanawiałem sie nad wyborem miedzy X-terką 30 a 50.Ale jednego nie rozumiem... :( Przeglądałem strone dystrybutora tego sprzetu i X-terka 50 ma zasięg POLEPSZONY.No tak...Ale co to znaczy?Czy jest to róznica 1 cm na korzyść 50-tki czy np.10 cm?

Pozdrawiam serdecznie
Michał S.

WESOŁYCH ŚWIĄT!!
Michal S.

A co do Qicka Draw II to zdecydowanie spełnia oczekiwania.Kope kolorek i jest naprawde o.k.A nawet czasami trafi sie stalową militarke np,bagnet,stalowa klamre.Wiadomo...ma swoje wady ale na moje potrzeby jest o.k.I jeszcze jedno...Wydaje mi sie że konieczne jest kupienie osłonki na sonde...To takie moje subiektywne odczucie.Własnie mam zamiar to zrobić po świętach :)
ODPOWIEDZ