Wykrywacz W3P
-
Zapytanie_email
Wykrywacz W3P
Witam
Pytam poprzez meila bo na forum nie znalazłem odpowiedzi a zależy mi na szybkiej konkretnej i fachowej odpowiedzi na temat wykrywacza W-3-P/A.
Czy i do czego on się nadaje?
Czy można jakoś go "ucywilizować" w sensie czy przerobić?
Bardzo serdecznie proszę o odpowiedź tak szybko jak to możliwe.
Mam możliwość zakupu w/w za 160zł.
Pozdrawiam
Pytam poprzez meila bo na forum nie znalazłem odpowiedzi a zależy mi na szybkiej konkretnej i fachowej odpowiedzi na temat wykrywacza W-3-P/A.
Czy i do czego on się nadaje?
Mam możliwość zakupu w/w za 160zł.
Pozdrawiam
Re: Wykrywacz W3P
Witam i odpowiadam.
Najlepiej nadaje się do szukania min, a szczególnie przeciwczołgowych, leżących tuż pod powierzchnią ziemi.
Można go stosunkowo łatwo przerobić na podbierak do ryb. Inne przeróbki nie mają sensu.
Bardzo proszę. Odpowiedzi szybkie i może nieco z przymrużeniem oka. Tak też należy traktować ten wykrywacz - jako ciekawostkę retro, dobrą do izby pamięci i tradycji.
Czasy gdy takim wykrywaczem można było cuda znajdować (a takie czasy były !) już dawno minęły.
A 160zł lepiej wrzucić do świnki skarbonki i jeszcze trochę dozbierać.
proscan
do czego on się nadaje?
Najlepiej nadaje się do szukania min, a szczególnie przeciwczołgowych, leżących tuż pod powierzchnią ziemi.
Można go stosunkowo łatwo przerobić na podbierak do ryb. Inne przeróbki nie mają sensu.
Bardzo proszę. Odpowiedzi szybkie i może nieco z przymrużeniem oka. Tak też należy traktować ten wykrywacz - jako ciekawostkę retro, dobrą do izby pamięci i tradycji.
Czasy gdy takim wykrywaczem można było cuda znajdować (a takie czasy były !) już dawno minęły.
A 160zł lepiej wrzucić do świnki skarbonki i jeszcze trochę dozbierać.
proscan
HAHAHAHA DOBRE 100 PUNKTOW ZA POCZUCIE HUMORU!!!! ale to jest prawda bylem w wojsku saperym i mialem stycznosc z tym antykym
pozd.
pozd.
nic dodac nic ujac !!!!!!!!!!!!!!
Miło mi że skłoniłem Was do uśmiechu.
Sam w wojsku byłem, miny PMD (drewniane z metalowym zapalnikiem) uczyłem się zakładać i za cholerę nie dało się ich potem znaleźć za pomocą (akurat) W2P.
Tak więc śmiech śmiechem, a fakty faktami.
proscan
Sam w wojsku byłem, miny PMD (drewniane z metalowym zapalnikiem) uczyłem się zakładać i za cholerę nie dało się ich potem znaleźć za pomocą (akurat) W2P.
Tak więc śmiech śmiechem, a fakty faktami.
proscan
ja tez bylem w wojsku saperem.......tez takie mieli, ale uprosili wojewode i zakupil im dwa smetki........ to bylo ich marzenie..szczyt techniki wojkowej w dziedzinie detekcji........
asz wstyd sie przyznac,ze mamy takie wojsko z takim sprzetem i nalezymy do NATO.......
ale na pokaz mieli dostac na misje do iraku schibele an19/2........fajnie ze tylko na misje i na pokaz.........a w kraju............w3p.......
za rozmyslosc......
pozdr
asz wstyd sie przyznac,ze mamy takie wojsko z takim sprzetem i nalezymy do NATO.......
ale na pokaz mieli dostac na misje do iraku schibele an19/2........fajnie ze tylko na misje i na pokaz.........a w kraju............w3p.......
za rozmyslosc......
pozdr
Nasi wojskowi mądrale zakupili partie Schiebeli (nota bene, prymityw) dokładnie wówczas, gdy amerykanie i NATO zaczęli się z nich wycofywać.
Tak więc nie ma czego żałować (poza naszymi żołnierzami, którzy jak zwykle pracują na zacofanym sprzęcie).
proscan
Tak więc nie ma czego żałować (poza naszymi żołnierzami, którzy jak zwykle pracują na zacofanym sprzęcie).
proscan
Witam.Niektóre jednostki saperskie są trochę lepiej wyposażone np.Tczew biega na whitesach mają 5900 i bodajże jakiegoś clasica chyba 2,ale wyciągają je na pokaz,a tak to HS.A odnośnie W3P to spotkałem kiedyś chłopaczka który tym sprzętem szukał monet na plazy,patrztłem na niego z politowaniem bo wyrywał wszystkie puszki po piwie,wkońcu trafil na dołek i wyrwał trzy piątki jak on to zrobił to nie wiem,radość była wielka bo miał na wjazd na disco i piwo.Ściekawości zrobiłem testa 5 łapał ale nic więcej.Można polecić z czystym sumieniem SUPER NA MONETKI
POZDRAWIAM EMKA