jaki warto
jaki warto
Witam i pozdrawiam jestem początkującym poszukiwaczem i nanieszczęście dałem się namówić na kupno MD-3006
naszczęście niedrogo gbo za 150 złoty, ale mam putanie jaki wykrywacz warto kupic tak do 1000 złoty z góry dziękuje za podpowiedzi a może ktoś ma do odsprzedanie sprzęt za rosadną cene
Re: jaki warto
ACE 250
zalezy do czego panu ten wykrywacz i czego zamierza pan nim szukac??????
jaki warto
Witam ipzdrawiam wszystkich, jak pisałem jestem początkujący i tak naprawde interesuje mie wykrywacz najbardziej uniwersalny, oczywiście wiem że jesli coś jest do wszystkiego to jest do niczego, zainteresowany jestem czymś co jest nie bardzo głeboko. Mam na uwadze dwa wykrywacze ACE 250 i RUTUS Solaris, ten drugi jest drogi ale można na raty, proszę poradea może wskazanie innego wartego uwagi 
z tych dwóch typów ktore pan podal to chyba lepszy ace 250.....a rutus to bardziej uniwersalny sprzet ale za ta kase nie warto,zdecydowanie za drogi,jego cena powinna wynosic pol z tego co jest.sposrod tych typow co podales to ace 250 zostaje !!!!!!!!!!!!!

Jak kupisz ACE to przez pierwsze tygodnie będziesz Pabla 11 przeklinał ,a za jakies dwa miechy wyślesz mu podziękowania.
pozdro.
pozdro.
jaki warto
Dzięki za porady kupiłem ace250, byłem z nim w terenie i jestem
b. zadowolony, mam tylko dwa pytanie jak ustawie na maksa czułość to piszczy przy zetknięciu z trawą czy to normalne?
i czy przy tej cewce (standardową w komplecie) mam szanse znaleźć na przykład bagnet, hełm
Pozdrawiam
b. zadowolony, mam tylko dwa pytanie jak ustawie na maksa czułość to piszczy przy zetknięciu z trawą czy to normalne?
i czy przy tej cewce (standardową w komplecie) mam szanse znaleźć na przykład bagnet, hełm
Pozdrawiam
Przy maksymalne czułości może się odezwać w trawie - wszystko zależy od intensywności tego zjawiska.
Bagnet i hełm można oczywiście znależć ACE - kolega za kawałkiem żelastwa wielkości złamanej klamki rył ok. 40cm.
Przez kilka wypadów proszę jak nawięcej kopać i uczyć się jak zachowuje się wykrywacz.
proscan
Bagnet i hełm można oczywiście znależć ACE - kolega za kawałkiem żelastwa wielkości złamanej klamki rył ok. 40cm.
Przez kilka wypadów proszę jak nawięcej kopać i uczyć się jak zachowuje się wykrywacz.
proscan