prosze o szybka odpowiedz
prosze o szybka odpowiedz
witam . jestem poczatkujacy i mam klopot z wyborem sprzetu na poczatka chcialbym kupic sredniej klasy sprzet -od 600- do 850 zl [przeznaczenie stare budynki ,lasy, pola teraz zastanawiam sie nad tym smetkiem hs3 lub Garrett ACE 250 moze poleci mi ktos cos lepszego czy to na poczatek wystarczy? z gory dzieki
-
michal1234
Re: prosze o szybka odpowiedz
czy ten ace 250 pociagnie tez milite ? czy tylko same drobiazgi
prosze o odp. gdyz moj kolega rowniez waha sie co do kupna hs 3 i ace 250
jest niezdecydowany na jakich wykpokach mu bardziej zalezy...
choc tematy wojny sa mu dobrze znane i okolica wlasnie taka:P
prosze o odp.
prosze o odp. gdyz moj kolega rowniez waha sie co do kupna hs 3 i ace 250
jest niezdecydowany na jakich wykpokach mu bardziej zalezy...
choc tematy wojny sa mu dobrze znane i okolica wlasnie taka:P
prosze o odp.
Z tego co mi wiadomo ACE 250 no powiecmy jakiś bagnecik,hełm,no ale nie zagłęboko lepiej pasuje już na odznaki,klamry ,kasa.Niedawno miałem 2 dni ACE 250 na sprawdzenie no i na plaży spisywał się super a szczegulnie pinpoint dla początkujących to super bajer.
HS-3 z tego co piszą forumowicze bardziej na militarkę ale z nim niechodziłem także się niewypowiadam.
A może jakiś Statyk?
HS-3 z tego co piszą forumowicze bardziej na militarkę ale z nim niechodziłem także się niewypowiadam.
A może jakiś Statyk?
-
michal1234
czyli jesli chce monetki i drobna milite to w sam raz ? ? ? bo mieszkam w terenie bardzo zasmieconym po wojence wiec niewiem co wybrac 
czy i co w takim ukladzie warto...wiedzac ze monet tu wielu poza wakacjami ( 2 tyg ) nie znajde...???
hs czy ace 250
czy i co w takim ukladzie warto...wiedzac ze monet tu wielu poza wakacjami ( 2 tyg ) nie znajde...???
hs czy ace 250