okładzina rączki do minelaba SE
okładzina rączki do minelaba SE
witam
na wypadzie w bieszczady najprawdopodobniej rozerwałem o gałąź rączke w moim SE. niby nic, ale małe naderwanie po jakimś czasie rozeszło się do praktycznie całkowitego rozerwania okładziny. Stąd moje zapytanie - czy jest możliwość dokupienia samego gumowego chwytu do rękojeści? i czy jest możliwa jego wymiana w warunkach domowych - czy musiałbym go wysłać do serwisu.
no i ile by taka przyjemność kosztowała
pozdrawiam
michal
na wypadzie w bieszczady najprawdopodobniej rozerwałem o gałąź rączke w moim SE. niby nic, ale małe naderwanie po jakimś czasie rozeszło się do praktycznie całkowitego rozerwania okładziny. Stąd moje zapytanie - czy jest możliwość dokupienia samego gumowego chwytu do rękojeści? i czy jest możliwa jego wymiana w warunkach domowych - czy musiałbym go wysłać do serwisu.
no i ile by taka przyjemność kosztowała
pozdrawiam
michal
Re: okładzina rączki do minelaba SE
Tak, jest taka możliwość. To kosztuje jakieś grosze. Przy następnym zamówieniu ściągnę (w połowie maja).
Wymienić samemu można, ale nie udzielam informacji jak to zrobić, bo nie chcę na siebie ściągnąć kłopotów, bo sprzęt zapewne na gwarancji.
proscan
Wymienić samemu można, ale nie udzielam informacji jak to zrobić, bo nie chcę na siebie ściągnąć kłopotów, bo sprzęt zapewne na gwarancji.
proscan
Ostatnio zmieniony pn kwie 30, 2007 9:08 pm przez ProScan, łącznie zmieniany 1 raz.
wiec bardzo bym prosił - obecnie zadowole się półśrodkiem w postaci ściegu chirurgicznego
ale dlugo tak nie pociągne
ergonomia bez tej okładziny znacznie spada
dziekuje i czekam na informacje po sprowadzeniu tego elementu do kraju
ps. czy jest konieczność wysyłania wykrywacza w celu wymiany tej części/>?
ergonomia bez tej okładziny znacznie spada
dziekuje i czekam na informacje po sprowadzeniu tego elementu do kraju
ps. czy jest konieczność wysyłania wykrywacza w celu wymiany tej części/>?
witam, czy moze gąbeczka juz dotarła ? 
nie
ale będzie.
proscan
ale będzie.
proscan
Gąbki są, ale są dosyć ciasne - może być probem z ich samodzielnym założeniem.
proscan
proscan
witam
ile kosztuje gąbeczka ?
czy do jej założenia potrzebne jest zdjęcie panelu z elektroniką? - jak najłatwiej ją założyć, chciałbym zaoszczędzić sobie czasu oraz pieniędzy związanych z wysyłką wykrywacza - myślę, że podołam wyzwaniu jakim jest samodzielny montaż tej gąbki
ile kosztuje gąbeczka ?
czy do jej założenia potrzebne jest zdjęcie panelu z elektroniką? - jak najłatwiej ją założyć, chciałbym zaoszczędzić sobie czasu oraz pieniędzy związanych z wysyłką wykrywacza - myślę, że podołam wyzwaniu jakim jest samodzielny montaż tej gąbki
Dla stałych klientów gratis. Tylko za wysyłkę.
Obawiam się, że zdjęcie panelu będzie konieczne.
proscan
Obawiam się, że zdjęcie panelu będzie konieczne.
proscan
czy jest jakis "myk" na zdjecie panelu? czy jest on po prostu polaczony wtyczka z reszta i bez problemu mozna go rozebrac odkrecajac pare srubek?....
w takim razie podesle adres dowysylki
w takim razie podesle adres dowysylki
Odpowiedź jest w drugim poście w tym wątku. 
nie wiem jak wSE ale w exieII nie trzeba było zdejmować panela z elektroniką. ja zdjąłem podłokietnik i stopke, następnie namoczyłem osłonkę w wodzie( neopren w wodzie się rozciąga) i bez problemu założyłem ją na swoje miejsce