poszukuje testów wykrywaczy
poszukuje testów wykrywaczy
szukam testów wykrywek takich jak Minelab Explorer Fisher F-75 Fisher CZ3D i innych z górnej pułki gdyby ktoś miał jakaś tabele porównawcza bądź coś w tym stylu będę wdzięczny
Re: poszukuje testów wykrywaczy
O CZ5/6 jest sporo w raporcie Zmagania Tytanów. A 3D to niemal to samo.
proscan
proscan
Nie wiem czy znajdziesz na tyle wiarygodne porownania tych detektorow aby podjac ostateczna decyzje. Jesli takowe porownania istnieja mysle (nie mialem Explorera w rekach) ze roznice zasiegow beda niewielkie.
Jednak swego czasu kolega ze Stanow napisal:
"I sold my Explorer SE. In a test in my coin garden the cz5 identified coins deeper than my Explorer."
Jest to osoba ktorej JA wierze, jest poszukiwaczem od lat i przez jego rece przeszlo wiele roznych wykrywaczy.
O CZ3 napisalem duzo, pewnie nie taz czytales topic na Exploracji, moim zdaniem zamiast skupiac sie na centymetrach zastanow sie ktory z tych detektorow "ogarniesz" szybciej i bedziesz w stanie wykozystac maksimum jego mozliwosci.
Jednak swego czasu kolega ze Stanow napisal:
"I sold my Explorer SE. In a test in my coin garden the cz5 identified coins deeper than my Explorer."
Jest to osoba ktorej JA wierze, jest poszukiwaczem od lat i przez jego rece przeszlo wiele roznych wykrywaczy.
O CZ3 napisalem duzo, pewnie nie taz czytales topic na Exploracji, moim zdaniem zamiast skupiac sie na centymetrach zastanow sie ktory z tych detektorow "ogarniesz" szybciej i bedziesz w stanie wykozystac maksimum jego mozliwosci.
możesz sie odezwać do mnie na gg Piotrek będę wdzięczny 4846666