Witam
Chciałbym kupić akumulatorki do wykrywacza Sovereign elite, i używać je w zasobniku na baterie. Mam problem czy nie stracę na zasięgach i czy wykrywacz będzie pracował stabilnie tak jak na zwykłych bateriach ?.Chciałem kupić akumulatorki energizer 2500 Ni MH i ładowarkę procesorową.
Pozdrawiam
Minelab Sovereign elite Akumulatorki
Re: Minelab Sovereign elite Akumulatorki
Myślę, że może się nie sprawdzić. Zwracam uwagę, że w pakiecie jest 10 akumulatorków (a nie 8 paluszków):
Tak to wygląda:
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=332
proscan
Tak to wygląda:
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=332
proscan
Witam
Dziękuje za odpowiedz ale jeszcze pomęcz
. W takim razie chodzi o napięcie 9,6V z 8 akumulatorków, a 12V z 10 akumulatorków w orginalnym zasobniku. A wykrywacz pracuje zapewne na napięciu 10-12V?. No to zostają mi baterie alkaliczne
. Czytałem na innym forum że są dostępne akumulatorki 1,5V gdybym takie kupił pewnie by było po problemie ?.
Jeśli mogę zapytać to jaki byłby koszt zasobnika po regeneracji z Pana zasobnikiem może być na PW .
Pozdrawiam
Dziękuje za odpowiedz ale jeszcze pomęcz
Jeśli mogę zapytać to jaki byłby koszt zasobnika po regeneracji z Pana zasobnikiem może być na PW .
Pozdrawiam
Wg dokumentacji sovereigny powinny działać dobrze do 10,5 V, więc przy mniejszym napięciu nie obiecuję...
Te akum które posiadam odstąpię za 100zł wraz z usługą i przesyłką.
proscan
Te akum które posiadam odstąpię za 100zł wraz z usługą i przesyłką.
proscan
Witam
Te akumulatorki są od razu z zasobnikiem? Czy można je włożyć do zasobnika na baterie i jakiej pojemności są. Nie będzie problemu z ładowarką, może Pan ma ładowarkę odpowiednią do niego, to kupił bym z ładowarką.
Dziękuję Pozdrawiam
Te akumulatorki są od razu z zasobnikiem? Czy można je włożyć do zasobnika na baterie i jakiej pojemności są. Nie będzie problemu z ładowarką, może Pan ma ładowarkę odpowiednią do niego, to kupił bym z ładowarką.
Dziękuję Pozdrawiam
Nie - to koszt regeneracji zużytego zasobnika.
Ładowarki brak. Pudełka brak. Do zwykłego pudełka da się włożyć, ale nie są do tego przystosowane.
proscan
Ładowarki brak. Pudełka brak. Do zwykłego pudełka da się włożyć, ale nie są do tego przystosowane.
proscan
Dziękuje za odpowiedzi na razie zostanę przy bateriach alkalicznych
Pozdrawiam
Pozdrawiam