Trudny wybór. Co po HS3 w przedziale 2-3 tys.
Trudny wybór. Co po HS3 w przedziale 2-3 tys.
witam. pierwsze to wrzuce na rece wlasciciela tej strony troche wazeliny bo strona jest swietna, konkretna i czytelna. a teraz do rzeczy. od 2 lat biegam sobie z wykrywaczem HS3, chcialbym go zmienic na cos lepszego w przedziale cenowym od 2000 do 3000 tys. chcialbym aby ten wykrywacz posiadal tryb statyczny ( wole sluchac spiewu ptakow niz wykrywacza) . chcialbym zeby pokazal mi lezacy w ziemi np. medalik czy monete ale zeby nie pogardzil lezacym np. metr dalej bagnetem czy klamra. chcialbym zeby dalo sie go latwo i szybko zlozyc i rozlozyc ( chodzi o to ze jak sie idzie kilka kilometrow to lepiej jest go niesc w plecaku niz w rekach) , no i jeszcze zeby byl w miare mocny. ja wiem ze takie rzeczy to tylko w erze ale moze jednak co wspolnymi silami sie wybierze. wstepnie myslalem o X-terra 70 lub Qattro MP. dziekuje za cierpliwosc w czytaniu i pozdrawiam jacek
Re: Trudny wybór. Co po HS3 w przedziale 2-3 tys.
X70, T2, MXT Tracker (tryby "prawie statyczne")wykrywacz posiadal tryb statyczny
JWchcialbym zeby pokazal mi lezacy w ziemi np. medalik czy monete ale zeby nie pogardzil lezacym np. metr dalej bagnetem czy klamra
Najlepiej "rozbierana" jest X70.chcialbym zeby dalo sie go latwo i szybko zlozyc i rozlozyc
X70, MXTno i jeszcze zeby byl w miare mocny
Quattro nie ma trybu statycznego.wstepnie myslalem o X-terra 70 lub Qattro MP
proscan
witam. dziekuje za odpowiedz. i z tago co widze najbardziej przydatny i praktyczny jest X70. a co to jest ten JW.
-
terenowiec69
To znaczy:Jak wyżej. 
dziekuje terenowiec69. cos mnie zaciukalo i nie wpadlem na to. a jesli chodzi o elektronike to w ktorym z tych wykrywaczy jest ona najbardziej "przyjaznie" nastawiona dl uzytkownika. i czy te systemy pamietaja swoje ustawienia czy trzeba za kazdym razem po wlaczeniu bawic sie w ustawianie. i jaka cewka bedzie w miare uniwersalna do X70 bo podobno sa trzy mozliwosci. dziekuje i pozdrawiam
T2 nie pamięta nastaw. Reszta tak.

proscan
proscan
witam. no to juz wiem co kupic, bedzie to X70 dziekuje bardzo za pomoc bardzo krotka ale jak ze konkretna, na innych forach setki za i setki przeciw i dalej nie wiadomo co wybrac, jeszcze raz bardzo dziekuje
jacek
jacek
-
terenowiec69
Witam,tez miałem taki sam dylemat co wybrac po HS-3.Wybór padł na Minelaba Sovereigna GT.
Sczerze powiem że nie żałuje,na kolorek super,oraz na wszelaką drobnicę.Jak smetkiem znalazłem za cały okres posiadania 3 monety,to minelabem od września około 100szt.
Jak wybierałem sprzet to wiedziałem ze bedzie to sprzet wieloczestotliwościowy,tylko nie wiedziałem jaki model?GT,QUATTRO,EX II.Kupiłem najtańszy,gałkowiec,ale mozna się doniego przyzwyczaić.Przed kupnem odwiedziłem kilka for w tym i Proscana.
Dobrych fantów z nowym sprzetem.
Sczerze powiem że nie żałuje,na kolorek super,oraz na wszelaką drobnicę.Jak smetkiem znalazłem za cały okres posiadania 3 monety,to minelabem od września około 100szt.
Jak wybierałem sprzet to wiedziałem ze bedzie to sprzet wieloczestotliwościowy,tylko nie wiedziałem jaki model?GT,QUATTRO,EX II.Kupiłem najtańszy,gałkowiec,ale mozna się doniego przyzwyczaić.Przed kupnem odwiedziłem kilka for w tym i Proscana.
Dobrych fantów z nowym sprzetem.