Kto zgadnie dlaczego zdjęcie czarno-białe ?

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
ProScan
Właściciel

Kto zgadnie dlaczego zdjęcie czarno-białe ?

Post autor: ProScan »

gwene

Re: Kto zgadnie dlaczego zdjęcie czarno-białe ?

Post autor: gwene »

1 bo aparat zepsuty ?:)
2 bo obudowa z naklejka niebiska od pakietu 8 x aa ?

pozdrawiam
gwene
ProScan
Właściciel

Druga odpowiedź sie liczy :1 =D>

(czekam na inne ciekawe pomysły - np, że ktoś zrobił aparatem SMENA i potem skanował czarno-białe zdjęcie).

I kolejne pytania:

Po co tak kombinować? Nie lepiej uczciwie napisać, że to przerabiany zasobnik? (Koszt zasobnika + akumulatorów myśle, że niewiele odstaje od podanej ceny. Sama ładowarka - raczej zasilacz, bo "przypadkowo" etykieta nie widoczna na zdjęciu - nic nie warta).

Czyżby sprzedający chciał wprowadzić kupujacego w błąd (nie daj Boże oszukać?)

Polska do ciekawy kraj i ludzie ciekawi.

:pa

proscan
Smiechu
Kontakt:

Post autor: Smiechu »

Gościu nie ma złych opinii, ale jak się upieracie to napiszcie do niego, wytknijcie mu błąd - jak to prawda i on o tym wie to się może przestraszyć i zaniechać sprzedaży.
ProScan
Właściciel

Ja nie jestem strażnikiem na Allegro. Gdybym miał wytykać wszystkie nieścisłości i cwaniactwa, to bym nic nie robił tylko pisał listy do sprzedajacych na allegro.

Ja tylko czasami zwracam uwagę moim klientom, czy użytkownikom, którzy przeglądają to forum, na pewne ciekawostkowe aukcje.

Każdy ma swój rozum i z tą infomacją zrobi co chce.

:pa

proscan
wicja1

Post autor: wicja1 »

Ja tylko dodam,że po sprzedaży temu koledze detektora zapytałem mailowo czy wszystko jest ok i paczka dotarła.Otrzymałem odpowiedź,ze owszem.Ale paczka nie rozpakowana z braku czasu.Po czym przeglądając mój ulubiony dział Allegro ;) widzę pokrowiec od "mojego" Garetta który wisi już od trzech godzin !!!!
Możecie mi powiedzieć po jaką cholerę takie zawiłości ????
Faktycznie,ludzie są dziwni.
Pozdrawiam,
wicja1.
ODPOWIEDZ