Kto zgadnie dlaczego zdjęcie czarno-białe ?
Re: Kto zgadnie dlaczego zdjęcie czarno-białe ?
1 bo aparat zepsuty ?:)
2 bo obudowa z naklejka niebiska od pakietu 8 x aa ?
pozdrawiam
gwene
2 bo obudowa z naklejka niebiska od pakietu 8 x aa ?
pozdrawiam
gwene
Druga odpowiedź sie liczy
(czekam na inne ciekawe pomysły - np, że ktoś zrobił aparatem SMENA i potem skanował czarno-białe zdjęcie).
I kolejne pytania:
Po co tak kombinować? Nie lepiej uczciwie napisać, że to przerabiany zasobnik? (Koszt zasobnika + akumulatorów myśle, że niewiele odstaje od podanej ceny. Sama ładowarka - raczej zasilacz, bo "przypadkowo" etykieta nie widoczna na zdjęciu - nic nie warta).
Czyżby sprzedający chciał wprowadzić kupujacego w błąd (nie daj Boże oszukać?)
Polska do ciekawy kraj i ludzie ciekawi.
proscan
(czekam na inne ciekawe pomysły - np, że ktoś zrobił aparatem SMENA i potem skanował czarno-białe zdjęcie).
I kolejne pytania:
Po co tak kombinować? Nie lepiej uczciwie napisać, że to przerabiany zasobnik? (Koszt zasobnika + akumulatorów myśle, że niewiele odstaje od podanej ceny. Sama ładowarka - raczej zasilacz, bo "przypadkowo" etykieta nie widoczna na zdjęciu - nic nie warta).
Czyżby sprzedający chciał wprowadzić kupujacego w błąd (nie daj Boże oszukać?)
Polska do ciekawy kraj i ludzie ciekawi.
proscan
Gościu nie ma złych opinii, ale jak się upieracie to napiszcie do niego, wytknijcie mu błąd - jak to prawda i on o tym wie to się może przestraszyć i zaniechać sprzedaży.
Ja nie jestem strażnikiem na Allegro. Gdybym miał wytykać wszystkie nieścisłości i cwaniactwa, to bym nic nie robił tylko pisał listy do sprzedajacych na allegro.
Ja tylko czasami zwracam uwagę moim klientom, czy użytkownikom, którzy przeglądają to forum, na pewne ciekawostkowe aukcje.
Każdy ma swój rozum i z tą infomacją zrobi co chce.
proscan
Ja tylko czasami zwracam uwagę moim klientom, czy użytkownikom, którzy przeglądają to forum, na pewne ciekawostkowe aukcje.
Każdy ma swój rozum i z tą infomacją zrobi co chce.
proscan
Ja tylko dodam,że po sprzedaży temu koledze detektora zapytałem mailowo czy wszystko jest ok i paczka dotarła.Otrzymałem odpowiedź,ze owszem.Ale paczka nie rozpakowana z braku czasu.Po czym przeglądając mój ulubiony dział Allegro
widzę pokrowiec od "mojego" Garetta który wisi już od trzech godzin !!!!
Możecie mi powiedzieć po jaką cholerę takie zawiłości ????
Faktycznie,ludzie są dziwni.
Pozdrawiam,
wicja1.
Możecie mi powiedzieć po jaką cholerę takie zawiłości ????
Faktycznie,ludzie są dziwni.
Pozdrawiam,
wicja1.