MINELAB QUATTRO MP

Tutaj można zadać pytania o możliwości czy cechy konkretnego sprzętu, ewentualnie podawać uzyskiwane zasięgi. Można także rozważać jakiego rodzaju sprzęt będzie najwłaściwszy do danego celu.
ODPOWIEDZ
jacek1

MINELAB QUATTRO MP

Post autor: jacek1 »

Witam

Nie mam jeszcze instrukcji do tego wykrywacza(już zamówiona w Proscan) ale chciałbym się dowiedzieć co daje ustawienie w MENU, zakładka TRASH DENSITY na LOW lub HIGH?.

Na wyświetlaczu mam ikonkę "głośnik" z literką C lub F co to oznacza?.
Dziękuje za odpowiedż i liczę na jak zawsze niezawodnego Proscan.

Pozdrawiam.
ProScan
Właściciel

Re: MINELAB QUATTRO MP

Post autor: ProScan »

Zamówiona ??

To dlaczego nic o tym nie wiem ??

Ponieważ miałem podobną sytuację - http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=925 - pozwolę sobie powstrzymać się od odpowiedzi. Koleś zamilkł jak mu wytłumaczyłem, jak się stroi do gruntu. Nawet burak pastewny nie podziękował. Ja nie uzależniam udzielania porad od tego, czy ktoś coś u mnie kupił czy nie, ale jakoś nie lubię być okłamywany.

Na szybko jedynie:

C - oznacza CONDUCTANCE (przewodność)
F - FERROUS (magnetyczne)

Literki sygnalizują od jakich własności metalu zależny jest ton sygnału akustycznego.

:pa

proscan
jacek1

MINELAB QUATTRO MP instrukcja

Witam

Po pierwsze, instrukcje zamówiłem u pana.Proszę sprawdzić pocztę z 20.02.08r..Nie okradam ludzi z ich pracy(tłumaczenie).

Po drugie, ja nie uzależniam pomocy i porad czy ktoś coś u mnie zamówi lub nie.Prowadzę firmę średniej wielkości i coś o cwaniactwie wiem.I takimi metodami nie załatwiam spraw.Na okłamywanie Pana z mojej strony proszę nie liczyć.

Czy na odpowiedż na drugie pytanie mogę liczyć?

Zamówienie instrukcji jest wciąż aktualne.

Potrzebuje jeszcze zatyczkę do zasobnika na baterię ta małą

Myślę że jest to wina poczty elektronicznej.Jeśli mój meil do Pana nie dotarł to dzisiaj puściłem następny.

Pozdrawiam i życzę w interesie mniej warzyw pastewnych(jeśli był to biały) :)
ProScan
Właściciel

Re: MINELAB QUATTRO MP

Post autor: ProScan »

Witam,

Na szybko, bo w tej chwli nie mam czasu (chodzi o Trash density).

Owszem dostałem zamówienie tego dnia, ale od Pawła z Legionowa.

A Pan jest Jacek z Elbląga ? Najwyraźniej tak, aczkolwiek nie rozumiem tego kamuflarzu.

Moje uwagi miały charakter ogólny, nie osobisty (poza florą). Nie podejrzewam, że ktoś na moim forum miałby robić taki numer.

Wspomniany cwaniaczek oszukał na forum Odkrywcy, by się odciąć od porad typu "kup sobie instrukcję u proscana".

Instrukcja jest już chyba wysłana -sprawdze poźniej. Nie wiem natomiast co to jest zatyczka do zasobnika "ta mała". Chodzi o zasuwkę, czy o gumowy kapturek? A może o coś innego? Tego typou drobiazgi wysyłam często za darmo wraz z instrukcjami, o ile akurat mam.

:pa

proscan
jacek1

MINELAB QUATTRO MP

Witam

Chodziło mi o zasuwkę.

Jacek to mój login z innego forum który wykorzystałem i na tym forum.
Miasto zameldowana nie musi być miastem do przesyłki,tak jest w moim przypadku :) .

Forum Odkrywcy też przeglądam(ostatnio coraz mniej) bo "mądrych" jest tam wielu ale żeby dokładniejszą poradę uzyskać to nie ma na co liczyć.Cwaniactwo tam to ... pozostawię bez komentarza przy Niedzieli.

Dziękuje za wysłanie instrukcji i myślę że na pomoc zawsze w miarę możliwości mogę liczyć?.

Pozdrawiam.
jacek1

MINELAB QUATTRO MP

Witam

Instrukcja dzisiaj doszła.

Dziękuje i pozdrawiam.
ODPOWIEDZ