Uniwersalny wykrywacz dla początkującego...

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
Kreda

Uniwersalny wykrywacz dla początkującego...

Post autor: Kreda »

Witam,
Chciałbym prosić o poradę w zakupie wykrywacza. Chodzi mi o wykrywacz uniwersalny z naciskiem bardziej na militarke, czasem jakieś drobniejsze fanty. Ważne jest to aby był prosty w obsłudze, bo byłaby to moja pierwsza tego typu "zabawka". Cena do 3000zł (jak już coś kupić to coś porządnego).
Pozdrawiam Maciek
ProScan
Właściciel

Re: Uniwersalny wykrywacz dla początkującego...

Post autor: ProScan »

Proponuję ACE 250 - poważnie. To naprawdę dobry detektor. Ucząc się jeździć nie siadamy do Ferrari, jak niektórzy, którzy lądują potem na filarach wiaduktów, bo ktoś im na kursie na prawo jazdy zapomniał powiedzieć, że po mieście się nie jeździ 200km/h. I w ogóle nie ma gdzie jeździć takim samochodem w Polsce. Czyli -zbędny wydatek. Chyba, że się chce podrywać siusiumajtki. Ale one na piękne wykrywki nie lecą…

Niedoświadczony użytkownik i tak nie będzie potrafił wykorzystać wszystkich możliwości zaawansowanego sprzętu i się pogubi w nastawach. A potem frustracja, rozczarowanie itp. A gdyby ACE się nie spodobał, to strata przy odsprzedaży niewielka.

A co do 3 tys.

W tym przedziale jest bardzo dużo dobrych sprzętów. W miarę bezbolesna jest Xterra 70, MXT Tracker. Rozważyłbym także F75.

Te trzy.

:pa

proscan
Kreda

Post autor: Kreda »

Dziękuje za odpowiedź myślę, że kupie Ace aby oswoić się z wykrywaczami, a za pół roku przeasiąde się na coś lepszego.
Pozdrawiam Maciek
bigi

Post autor: bigi »

to ja znowu namace proscanowi polska mysla techniczna - kolega napisal z naciskiem na militarke, a czyz podobny obecnie w cenie rutus solaris nie sprawdzilby sie lepiej na polu militarnym ?
ODPOWIEDZ