Pojawił się taki oto produkt firmy Armand:
http://www.allegro.pl/item332445608_now ... logow.html
Twórca tu zagląda,może dowiemy się czegoś więcej.
Mi osobiście wydaje się,że lepszym trafieniem byłby w tej obudowie solidny P.I.Takiego wykrywacza na rynku brakuje.A kiedyś w czasach "Rambo" był w ofercie.
Pozdrawiam,
wicja1.
ANTICUS-coś dla archeo ;)
Re: ANTICUS-coś dla archeo ;)
NOWOŚĆ! ANTICUS - wykrywacz dla archeologów
To kolejny strzał w kolano producenta
Bo...
Ilu archeologów kupi ten wykrywacz (jaka test grupa docelowa??)
Jeśli kupi zwykły "zjadacz wykrywaczy" to tym samym przyzna się, że chce nim robić to co archeolog, co rzecz jasna jest nielegalne.
Od razu podrzucam argument dla broniących się przed prokuratorem, że noża myśliwskiego wcale nie muszę używać na polowaniu. Może zrozumie, ale wcześniej zarządzi przeszukanie.
Od razu widać, że w firmie Armand marketingiem zajmuje się archeolog.
proscan
PS
"przez żółta konkurencję" rozumiem Chiny, bo by go porównać do kanarka musiałby mieć wyświetlacz (innymi słowy - nie ta klasa).
To kolejny strzał w kolano producenta
Bo...
Ilu archeologów kupi ten wykrywacz (jaka test grupa docelowa??)
Jeśli kupi zwykły "zjadacz wykrywaczy" to tym samym przyzna się, że chce nim robić to co archeolog, co rzecz jasna jest nielegalne.
Od razu podrzucam argument dla broniących się przed prokuratorem, że noża myśliwskiego wcale nie muszę używać na polowaniu. Może zrozumie, ale wcześniej zarządzi przeszukanie.
Od razu widać, że w firmie Armand marketingiem zajmuje się archeolog.
proscan
PS
"przez żółta konkurencję" rozumiem Chiny, bo by go porównać do kanarka musiałby mieć wyświetlacz (innymi słowy - nie ta klasa).
PI
O PI cały czas myślę, tym bardziej, że ostatnio stał się znowu modny. Kiedyś poszukiwacz miał jeden wykrywacz do wszystkiego, teraz ma kilka wykrywaczy specjalistycznych. Problem jest w zasilaniu PI, jest prądożerny, a "ostatnio" produkuję wykrywacze mające zasilanie wyłącznie w sterowniku.
do Armanda
Armandowi nalezy się dyplom i odznaczenie za wytrwałośc w tworzeniu wykrywaczy.
Klucznik z Klucz
Klucznik z Klucz
Wieczór dobry:)
Sorki ,ale czasem pewne uwagi są ,
cytat
Ale jeśli, ktoś kupi Subaru Impreza,to bedzie mial zamiar jezdzić jak Hołowczyc
pozdrawiam
ps. Armand ,niech robi to ,co robi:) Bo robi ok:) A i tak Ci ,co maja kupić ,to kupią,i nie jest ważne ,gdzie ktoś chodzi!
ps.
Cały świat to jedno wielkie STANOWISKO ARCHEOLOGICZNE,czyż nie???
Pewnie mnie wyleją ,ale co tam:) mogę się założyć!
Sorki ,ale czasem pewne uwagi są ,
cytat
Ale jeśli, ktoś kupi Subaru Impreza,to bedzie mial zamiar jezdzić jak Hołowczyc
pozdrawiam
ps. Armand ,niech robi to ,co robi:) Bo robi ok:) A i tak Ci ,co maja kupić ,to kupią,i nie jest ważne ,gdzie ktoś chodzi!
ps.
Cały świat to jedno wielkie STANOWISKO ARCHEOLOGICZNE,czyż nie???
Pewnie mnie wyleją ,ale co tam:) mogę się założyć!
Pewnie mnie wyleją ,ale co tam:)
Wywalać za pisanie, co się myśli nie zamierzam, o ile mieści się to w ramach ogólnie pojętych dobrych obyczajów i jest jako tako na temat.
Brak racji i chybione argumenty można manifestować publicznie.
proscan