e-series a spectrum
e-series a spectrum
Witam. znalazłem ciekawą oferte używane xlt spectrum za 1650 zł. czy warto? czy spectrum to poprzednik e-series?czy są między nimi różnice i czy parametry są porównywalne?
Re: e-series a spectrum
Roznice sa bardzo drobne aczkolwiek znaczace-w xlt e series jest juz grubszy lepszy kabel, w spectrum jest stary kabel w ktorym peka ekran...
to jedno i to samo, e seria różni się tylko grubszym kablem, no i w całkiem nowych egzemplażach troszku kształtem sondy
trochę zielony jestem. w ace ani w innych znanych mi pikaczach nie ma czegoś takiego jak ekran. czy jego pęknięcie unieruchamia wykrywkę? czy ewentualna naprawa jest skomplikowana i kosztowna? czy można do spectrum zamontowac cewkę z grubym kablem? I jeszcze tylko jedno (na razie...), czy ta cena jest korzystna?
Cena w sumie szalu nie robi.Ekran jest w kablu laczacym elektornike z cewka-jego popekanie w wyniku pracy mechanicznej kabla powoduje powstawanie falszywych sygnalow i utrudnia badz uniemozliwia poszukiwania.Z tego co wiem to kabel mozna wymienic u ProScana i podczas wymiany zakladany jest nowy grubszy kabel.Skorzystaj z opcji szukaj bo sporo o tym bylo...
dzięki conrado. na pewno będę szukał. kto szuka nie bładzi. także dzięki waszym odpowiedziom na pewno nie zbłądzę. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
maniutek
maniutek