Pozdrawiam
Fisher CZ-5
-
wniebowziety
Fisher CZ-5
Witam, czy wykrywacz jest już zestrojony? Kiedy wysyłka?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: Fisher CZ-5
Tak - poniekąd.
Ten wątek będę musiał rozbudować, by stał się bardziej interesujący dla innych.
Warto jeszcze rozważyć co pisze Waza:
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... highlight=
proscan
Ten wątek będę musiał rozbudować, by stał się bardziej interesujący dla innych.
Warto jeszcze rozważyć co pisze Waza:
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... highlight=
proscan
Nie doczekałem się na nr telefonu. O godz 13:00 wyjeżdżam. Dalszy kontakt możliwy w przyszłym tygodniu.
Wykrywacz był grzebany przez kogoś (zrobił sobie markerem ślady ustawien potencjometrów). Nastroiłem do sondy, którą mam.
Infromacja dla innych: wykrywacze serii CZ mają kilakdziesięt punktów strojenia. Nie znając fabrycznej procedury strojenia można tylko zespuć.
Zasięg max ok. 24 cm na 1 grosz.
proscan
PS
Odradzam kupowanie wykrywaczy tej serii na allegro i o niepewnej historii.
Wykrywacz był grzebany przez kogoś (zrobił sobie markerem ślady ustawien potencjometrów). Nastroiłem do sondy, którą mam.
Infromacja dla innych: wykrywacze serii CZ mają kilakdziesięt punktów strojenia. Nie znając fabrycznej procedury strojenia można tylko zespuć.
Zasięg max ok. 24 cm na 1 grosz.
proscan
PS
Odradzam kupowanie wykrywaczy tej serii na allegro i o niepewnej historii.
-
wniebowziety
Witam, miałem dzisiaj dzwonić koło 16 ale skoro Pan wyjechał...
Zadzwonię więc w poniedziałek po 15.
Zgadzam się że trzeba uważać na CeZetki z Allegro. Większość(nawet jeżeli nie były grzebane) po jakimś czasie wymaga dostrojenia i radzę omijać egzemplarze które przed sprzedażą nie przeszły przeglądu.
Zadzwonię więc w poniedziałek po 15.
Zgadzam się że trzeba uważać na CeZetki z Allegro. Większość(nawet jeżeli nie były grzebane) po jakimś czasie wymaga dostrojenia i radzę omijać egzemplarze które przed sprzedażą nie przeszły przeglądu.
-
wniebowziety
Witam, wykrywacz dotarł.
Dziękuję za włożony trud i cierpliwość.
Rachunek za strojenie wcale nie jest duży, jeżeli wziąć pod uwagę uzyskany efekt.
Wykrywacz ma teraz super zasięgi. Z sondą 10.5 na niewyżyłowanych ustawieniach w trybie dynamicznym wykrywa hełm z odległości metra.
Pozdrawiam
Dziękuję za włożony trud i cierpliwość.
Rachunek za strojenie wcale nie jest duży, jeżeli wziąć pod uwagę uzyskany efekt.
Wykrywacz ma teraz super zasięgi. Z sondą 10.5 na niewyżyłowanych ustawieniach w trybie dynamicznym wykrywa hełm z odległości metra.
Pozdrawiam
Rachunek za strojenie wcale nie jest duży
Uwzględniłem rabat związany z długim oczekiwaniem. Normalna cena jest dwa razy większa.
Cieszę się, że mamy happy end. Teraz niech te hełmy wyskakują z ziemi.
proscan