Padł Explorer xs
Padł Explorer xs
Witam.Ja to mam szczęście jak nie szybka w WHITESie to teraz zdechł EXxs.Pożyczyłem koledze i na polu kaput to znaczy dał sygnał,gość sprawdza i nic,myślał że fałszywka.Chodził dalej ale skumał ze od 5 min żadnych sygnałów no to zegareczkiem i nic.Wyłączyliśmy i włączyliśmy,odpalił normalnie,ale już nie wygrywał melodyjki startowej,potem żadnej reakcji dżwiękowe na metal,oraz brak kursora na wyświetlaczu.No i po zabawie,do domu i czaszkowanie,resetowanie(odłączenie od zasilania,tzn.wyjeliśmy na włączonym baterie), wyjazd do gościa co też ma exa i podmiana sondy i dalej nic(moja w jego sprzęcie działa bez zarzutu).Poprostu coś z elektroniką.Panie Piotrze kiedy mogę wysłać,chyba że jeszcze jakieś sugestie.Pozdrawiam EMKA
Re: Padł Explorer xs
Podstawowa sprawa: przywracanie nastawy fabrycznych było?
proscan
proscan
Tak jeszcze w terenie,przy zabawie w menu też cisza,żadnych dżwiękow,ale wszystkie funkcje chodzą prawidłowo.Poprostu brak reakcji dzwiękowej na metal i na ekranie niema kursora,w digitalu też czysto.
No proszę w poniedziałek, jak najszybciej, bo po świętach urlop.

proscan
proscan
OK.Jutro wysyłam ,wszystko czy tylko góra i sonda,bez wysięgnikow?
Nawet sonda nie potrzebna o ile na innej to samo.

proscan
proscan
Witam sprzęcik w drodze,jutro powinien dojść.
Witam.Dotarł i czy cosik pan w niego kukał 
jeszcze nie.
Witam.Czy w końcu przesyłka dotarła?
Paczka jest. Jak coś ustalę, to się odezwę.

proscan
proscan
Witam.Czy zaglądał pan do niego,czy będzie żyl 
Jak coś ustalę, to się odezwę.
proscan
Witam.Czy długa jeszcze kolejka do niego
.Żona mnie naciska jak tam jej sprzęcik.Dałem jej ostatnio mojego xl pro,a ona mi nato,że tym wynalazkiem nic nie można znależć.I weż tu z taką polemizuj,a po drugie znajdzie 1000 powodów zebyś i ty nie poszedł w teren jak ona nie może.
Pozdrawiam Emka
Już na w okolicach początku kolejki. Proszę uspokoić żonę.

proscan
proscan