Proscan, nie dziwie się, że masz tyle roboty

Pisz jeśli masz problem z zepsutym wykrywaczem, podejrzewasz że jest zepsuty, nie rozumiesz jego dziwnego zachowania itp.
ODPOWIEDZ
SiD

Proscan, nie dziwie się, że masz tyle roboty

Post autor: SiD »

Załączam link do forum z ciekawym zdjęciem i opisem. Co prawda nie serwisujesz polskiego sprzętu (na całe szczęście dla Ciebie i dla nas, klientów, bo kolejki wtedy były by jeszcze dłuższe, bo każdy chce mieć sprzęt naprawiony u fachowca).

http://www.poszukiwanieskarbow.com/Foru ... hp?t=51088

Skoro mnie a ataki widok przechodzą ciarki a po przeczytaniu opisu robi mi się słabo, wole nie myśleć co ty przeżywasz kiedy widzisz jak ktoś tak postępuje ze sprzętem #-o :shock:

Jak sobie przypomnę jak ktoś opisywał, że mu wykrywacz przestał działać bo trzymał go w komórce i go trochę zalało...

A ja trzymam wykrywacze w domu, chucham i dmucham, myję po każdym wypadzie i ciągle się martwię czy wszystko ze sprzętem ok :roll:
ProScan
Właściciel

Re: Proscan, nie dziwie się, że masz tyle roboty

Post autor: ProScan »

Eh, życie nie jest takie proste. Są naprawdę różne przypadki i różni użytkownicy. Można by książkę o tym napisać, a na pewno pracę naukową z psychologii :)

Wykrywacza smażonego razem z kiełbaskami jeszcze chyba nie miałem, ale sondy, które ktoś przypiekał, i owszem.

:P

proscan
ODPOWIEDZ