Witam!
Czy wy rowniez macie problem zeby podkrecic czulosc powyzej 17 na tej sondzie?
Wykrywacz w wiekszosci wypadkow robi sie niestabilny.Optymalne ustawienie to 16 (bardzo stabilna praca).Gdzies na Findmall'u czytalem ze te sondy "tak maja" i nie nalezy sie tym przejmowac.
Jakie sa wasze doswiadczenia?
(dodam ze chodze w trybie all metal+ szybka reakcja na smieci).
Sonda 8" Quattro/Explorery
Re: Sonda 8" Quattro/Explorery
Dasz radę znaleźć ten link?

proscan
proscan
Nie znalazlem tego konkretnego watku.Podczas przeszukiwania forum tylko kilka uwag ze nie nalezy przesadzac z czuloscia. Ale to chyba nie jest zadne odkrycie.
Ciekawe czy tylko moja osemka "tak ma"...Dlatego czekam na informacje innych uzytkownikow.
Ciekawe czy tylko moja osemka "tak ma"...Dlatego czekam na informacje innych uzytkownikow.
Witam
Nie wiem jak inne sztuki , ale osobscie ostatnio chodzilem z 8 calowka i z 29 dla 10 calowki
zszedlem na 27 i nie zaobserwowalem zeby wystepowaly jakies drastyczne roznice w stabilnosci .
Moze to wynika z tego ze i cewka 10 cali przy takich ustawieniach gra sobie ,ale troche osluchania i wiadomo co fals a co sygnal .
pozdrawiam
gwene
Nie wiem jak inne sztuki , ale osobscie ostatnio chodzilem z 8 calowka i z 29 dla 10 calowki
zszedlem na 27 i nie zaobserwowalem zeby wystepowaly jakies drastyczne roznice w stabilnosci .
Moze to wynika z tego ze i cewka 10 cali przy takich ustawieniach gra sobie ,ale troche osluchania i wiadomo co fals a co sygnal .
pozdrawiam
gwene
Dzieki za info gwene...Mozliwe ze wymagam zbyt wiele (czulosc ponad 3/4 a mi sie marzy "idealna stabilnosc").
Tak poza tym, to chyba Ty wyslales mi 8" do Irlandii
.
Pozdrawiam
Jarek
Tak poza tym, to chyba Ty wyslales mi 8" do Irlandii
Pozdrawiam
Jarek