pytanie do proscana jak działa sonda R i czy naprawde wykrywa puste przestrzenie,jakie są wskazania na wyswietlaczu?
Czy xlt lub dfx mają w/w opcję? Pytam bo zamieżam kupic jedną z tych wykrywek chyba ze są jeszcze jakies inne wykrywki z tą opcją.
Jeszcze jedno pytanie czy wykrywki white's mają opcję obrazowania wielkosci wykrytego przedmiotu jak w gti 2500.
Jedno mogę powiedzieć - wykrywanie pustek w jakimkolwiek wykrywaczu pracującym na niskiej częstotliwości jest praktycznie nie możliwe.
Wykrywacze Whitesa nie mają opcji obrazowania wielkości, która była by odpowiednikiem funkcji Imaging w GTI. To wymaga dwóch cewek odbiorczych, a to ma tylko Garrett.
mam pytanie co do zakupu wykrywacza z którym moge pujsc na militarke,kolorek i monetki zależy mi na dobrym zasięgu i funkcji statycznej,,który wybrac whites xlt czy gti 2500 chyba żejest jakas inna firma godna uwagi z tej pułki.Szukam wykrywacza uniwersalnego.
Oba wykrywacze są dobre w All Metalu. Jeśli nie boisz się dziesiątek nastaw - to bierz XLT, bo jest lżejszy i bardziej uniwersalny. Na monetki powinień być lepszy.