Mniejsza sonda do Quattro Explorer
-
Zapytanie_email
Mniejsza sonda do Quattro Explorer
Witam . Niedawno kupiłem minelaba qattro z cewką 10,5" .Chodzę po mocno zaśmieconym terenie . W zwązku z tym mam pytanie czy jest sęs kupienia mniejszej cewki 4,5x7" ,5" ,6 " jeśli tak to którą ? . Co zyskam na wykrywaczu a co stracę .? Proszę o odpowiedz i z góry dzękuję . ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT .
Re: Mniejsza sonda do Quattro Explorer
Witam i dziękuję za życzenia.
Nie używałem żadnej z nich. Myślę, że ich możliwości są porównywalne. Gdybym musiał brać, to wziąłbym tą, która jest lepszej jakości i w lepszej cenie.
Zyski? Straty?
Na pewno zasięg po stronie strat/ Czas też. Zysk - lepsze namierzanie, lepsza selektywność itd itp. Wszystko to co dotyczy małych sond.
Przygodny z nowym wykrywaczem nie zaczynałbym jednak od kupowania kolejnych sond - najpierw trzeba opanować do perfekcji to co się ma.
I dużo powodzenia życzę!

proscan
Nie używałem żadnej z nich. Myślę, że ich możliwości są porównywalne. Gdybym musiał brać, to wziąłbym tą, która jest lepszej jakości i w lepszej cenie.
Zyski? Straty?
Na pewno zasięg po stronie strat/ Czas też. Zysk - lepsze namierzanie, lepsza selektywność itd itp. Wszystko to co dotyczy małych sond.
Przygodny z nowym wykrywaczem nie zaczynałbym jednak od kupowania kolejnych sond - najpierw trzeba opanować do perfekcji to co się ma.
I dużo powodzenia życzę!
proscan