Cosik z dużym zasięgiem [Może coś od Mranda]

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
Zablokowany
kamil1

Cosik z dużym zasięgiem [Może coś od Mranda]

Post autor: kamil1 »

Witam.

Mam zapytnie. Poszukuje jakiegoś sprzętu, [...]

Pozdrawiam

kontynuacja tutaj: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... php?t=1520
Mrand
Producent
Kontakt:

Re: Cosik z dużym zasięgiem [Może coś od Mranda]

Post autor: Mrand »

Napisz lub zatelefonuj do mnie. Mam coś co może rozwiązać Twój problem. Aktualnie jest nowa wersja. Moim sprzętem przeszukano już ponad 1500 hektarów i wydobyto kilka ton różnego rodzaju obiektów. Mam wielu bardzo zadowolonych klientów. To o czymś świadczy. Pozdrawiam
Mrand tel. 085 716 28 68 mrand@wp.pl
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Andrzej - jeśli chcesz coś polecić, to poleć tutaj, a nie odsysłaj do siebie na telefon. Proszę też nie używaj chwytów reklamowych ala Armand "mam wielu zadowolonych klietów". Miejsce dla nich jest w ulotkach reklamowych, a nie na forum technicznym. Mogę się jedynie domyślać, że chodzi Ci o ramę Twojej produkcji, ale po co zmuszasz nas do domysłów skoro można kawa na ławę. "Tony obiektów" wydobywano także Armandami - vide stosowny wątek na forum PS. Z żalem stwierdzam, że marketingu uczysz się w Komorowie. Bez urazy :)

@Kamil1

Prosze o zawężenie Twoich potrzeb. Czy potrzebujesz two-boxa, ramę, zwykły wykrywacz o możliwie dużym zasięgu? Czy jakikolwiek, byle miał zasięg.

Dyskryminacja ? Podaj więcej szczegółów. Z resztą wiele wątkw podobnych już było.

:pa

proscan
Mrand
Producent
Kontakt:

Post autor: Mrand »

Nie wytwarzam sprzętu masowego użytku i nie stosuję reklamy, bo czy można nią nazwać nieaktualizowaną prawie od roku stronę www oraz kilka marnych zdjęć zrobionych komórką, które pałętają się gdzieś po Twoim forum? Zatem o jakim marketingu tu mowa? Natomiast jeśli ktoś jest konkretnie zainteresowany, służę listą referencyjną największych polskich firm saperskich, które się u mnie zaopatrzyły w sprzęt (nierzadko po kilka egzemplarzy). Z zakresu ich robót jednoznacznie wynikają liczby przeszukanych hektarów i ilości wydobytych obiektów. To są udokumentowane fakty nie podlegające komentarzom. Od pewnego czasu, ku memu wielkiemu zadowoleniu, jestem poza producencko-klienckim piekiełkiem i dlatego jego zwyczaje mało mnie obchodzą. Jeśli popełniłem jakąś gafę - przepraszam.
Kamil jeśli chce, proszę aby skontaktował się ze mną choć zdaję sobie sprawę, że moja propozycja nie musi być dla niego interesująca. Pozdrawiam
Mrand
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Andrzej - powtórzę jeszcze raz. Wytwórca (skoro unikasz słowa producent) może polecać (skoro unikasz słowa reklamować) swoje produkty. Ale po prostu nie wypada chwalić siebie samego, bo Twoich sprzętów poza kilkoma osobami nikt nie widział. A z saperami też rozmawiam i wiem co mówią.

Zamiast wykorzystać szansę na zaprezentowania tego co możesz zaoferować - oferujesz siebie i jakieś listy referencyjne (to pomysł rodem z firmy MICMP - zapewne znasz i wiesz o co chodzi i wiesz jaka to była żenada, a kartek z listą fererencyjną było kilka, z zagranicą włącznie).

Smętkowski jest jeszcze szerzej wykorzystywany przez firmy saperskie, wojsko, setki czy tysiące poszukiwaczy, znaleziono nim na pewno więcej niż Twoim sprzętem, więc na tym tle "nie ma się czym chwalić".

Twoje sprzęty na pewno są bardziej zaawansowane technologicznie, mocniejsze, pewnie i głębsze od Smętka, ale cóż z tego skoro nie dajesz szansy ich poznać. Prezentuj co masz tutaj - a nie traktuj tego forum jako książki telefonicznej, bo w ruch pójdą nożyczki.

Dbam tutaj nie tylko o interes czytelników, czytelność tego forum ale także Twój interes. Ja wręcz proszę byś tutaj promował swoje wyroby - na żadnym innych forum nikt tego nie pozwoli Ci robić.

Wątek muszę podzielić, bo już się rozlazł. Blokuję naszą wymianę zdań, bo to co miałem do powiedzenia już napisałem.

:pa

proscan
Zablokowany