E-Trac Pro i duza cewka?

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
sqn

E-Trac Pro i duza cewka?

Post autor: sqn »

Witam
Chciałem kupic wykrywacz w miare uniwersalny na rozne kolorki jak i militaria i głebiej zakopane przedmioty. Widziałem ze do Explorer SE Profesional Pro mozna podłaczyc cewke 45cm ktora jest w ofercie wikinga i tak sobie pomyslalem ze jesli bede chcial patrzec głebiej i pomijac pierdoły to załoze duza cewke a na kolorki tą standardową ktora jest w zestawie. Zastanawia mnie tez czy do E-Trac Pro również mozna zastosowac cewke tą sama 45cm? Ogolnie prosze o jakies sugestie oraz czy to dobry pomysł? A moze jakis inny sprzęt? Cena? Cos w tych granicach jak wymienione przeze mnie sprzęty.
Pozdr.
Piotr
ProScan
Właściciel

Re: E-Trac Pro i duza cewka?

Post autor: ProScan »

Ogólnie Explorery w moim odczuciu, to kiepski pomysł na militaria żelazne. A E trac- to zasadniczo ta sama technologia.

Do Etraca powinny pasować sondy z Explorera, ale nie miałem tego wykrywacza jeszcze u siebie.

Co do innych sprzętów, to proszę poprzeglądać starsze posty i popytać na innych forach. Wolałbym skomentować wybór, niż wskazywać co ma się kupić.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ