f2

Pisz jeśli masz problem z zepsutym wykrywaczem, podejrzewasz że jest zepsuty, nie rozumiesz jego dziwnego zachowania itp.
ODPOWIEDZ
piecu

f2

Post autor: piecu »

Witam

To ja piecu i moja ewka (f2) i ....... problem, a raczej ciekawość. To ,że moja f2 czasami lubi " zaśpiewać " gamą wszystkich swoich ikonek od czau do czasu mogę znieść, ale dzisiaj to był koncert. Dosłownie co kilka minut wykrywka nic tylko..... jak trębacz US kawalerii. Co było powodem? P0ozdrawiam
ProScan
Właściciel

Re: f2

Post autor: ProScan »

Co było powodem?
Chwileczkę, muszę się tylko włączyć swój kanał transcendentny (bo kryształowa kula w naprawie) ...

Widzę ...

Widzę ...

Nic nie widzę - będę więc zgadywał.

Piecu, masz liche baterie (i nie używasz słuchawek)!

albo

wlazłeś w jakiś teren z zakłóceniami;

albo

masz zepsutą sondę.

;)

proscan
piecu

Tu piecu

Baterie sprawdzone Enejdzajzer używam od poczatku sluchawki jak najbardziej, teren ........ Mierzeja Wiślana. Sonda na pierwszy rzut oka ok.
ProScan
Właściciel

No cóż. Na Mierzei też pewnie jakaś cywilizacja (nawet obca - ruscy!) występuje...

Pewnie włączają jakieś nadajniki, czy cuś.

A sondy niestety okiem się nie sprawdzi.

:pa

proscan
piecu

Racja,byłem bliżej granicy. A czy jest możliwy do przeprowadzenia jakiś teścik domowy na sondę, czy jest ok lub nie. I nie zawracam już gitary :D
ProScan
Właściciel

Racja,byłem bliżej granicy.
kanał działa :)
A czy jest możliwy do przeprowadzenia jakiś teścik domowy na sondę
Na sondę która czasami wariuje? Nie. Można próbować ruszać kablem, ale odradzam bo można kabel bardziej popsuć (pokruszyć foliowy ekran).

F2 to relatywnie prymitywny i nienajwyższej jakości wykrywacz więc nie ma co się za bardzo stresować tym, że od czasu do czasu będzie sobie wariował jak coś mu przeszkodzi.

:pa

proscan
piecu

Bardzo dziękuję za odpowiedz.

:D
ODPOWIEDZ