Witam! mam następujący problem z moim xs, wykrywacz na głośniku "gra" bardzo cicho, dźwięk jest ledwo słyszalny, nie wyobrażam sobie poszukiwań na nim. Jak podłącze słuchawki jest wszystko ok. Volume mam ustawione na maximum. Przywracałem ustawienia fabryczne. jak podłącze słuchawki dzwięk nie jest całkowicie odcięty z głosnika, jest bez zmian czyli bardzo cicho słychac w głośniku a w słuchawkach słychać dobrze- głośno.Dodam jeszcze, że wykrywacz kupiłem używany i jest tak od"nowości"Co mogę jeszcze zrobić, sprawdzić. Pozdrawiam!
Proscan - dzięki za instrukcje! Wczoraj dotarła:)
problem z dźwiękiem w explorer xs
Re: problem z dźwiękiem w explorer xs
Witam,
Sygnał z głośnika powinien być donośny. Jeśli nie jest, to znaczy że albo gniazdo słuchawkowe uszkodzone, albo elektronika uszkodzona.
To pierwsze bardziej prawdopodobne.
W kwestii instrukcji, to gdyby zaszła potrzeba naprawy u mnie, to zniżka za usługę zapewniona (ale gniazdko to każdy rozgarnięty elektronik Panu wymieni).

proscan
Sygnał z głośnika powinien być donośny. Jeśli nie jest, to znaczy że albo gniazdo słuchawkowe uszkodzone, albo elektronika uszkodzona.
To pierwsze bardziej prawdopodobne.
W kwestii instrukcji, to gdyby zaszła potrzeba naprawy u mnie, to zniżka za usługę zapewniona (ale gniazdko to każdy rozgarnięty elektronik Panu wymieni).
proscan