Słuchawki do DFX

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
forte

Słuchawki do DFX

Post autor: forte »

Na wstępie jako nowy użytkownik tego forum chciałbym powitać wszystkich obecnych :D

Moje pytanie dotyczy słuchawek które dobrze sprawdzaja sie z DFX-em.
Moje obecne firmy 'krzak', nie musze dodawać, że bardzo wątpliwej jakosci, uległy uszkodzeniu mechanicznemu i teraz poszukuję nowych.
Zastanawiałem sie nad tymi firmowymi które są dostepne na stronie Vikinga, słuchawkami KOSS UR 20 i słuchawkami Bounty Hunter (też ze strony Vikinga).
Zależy mi na opinii użytkowników różnych modeli.
Co do moich oczekiwań odnośnie słuchawek: regulacja głośności (obowiązkowo), najlepiej spiralny kabel o długości pozwalającej kopanie bez konieczności ściagania słuchawek z głowy i cena która nie przekracza 150 pln.
P.S. Proscanowi dziękuję za szybka odpowiedź dot. regeneracji akumulatora.
ProScan
Właściciel

Re: Słuchawki do DFX

Post autor: ProScan »

My również witamy na forum.

O słuchawkach to już wielokrotnie się tutaj wypowiadałem, a te do DFX-a w zasadzie nie muszą spełniać dodatkowych kryteriów, w stosunku do każdego innego porządnego wykrywacza.

Mogę ewentualnie zaproponować oryginalne używane słuchawki White's za 30zł. Żadna rewelacja, ale działają, maja spiralny kabel, regulację głośności, wymienioną metalową wtyczkę i ... logo White'sa ;-)

Z grubsza tak wyglądają:

Obrazek

:pa

proscan
forte

Post autor: forte »

To logo Whites'a mnie przekonało :D
Dogadamy szczegóły jakoś mailowo?
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Tak - emailowo, aczkolwiek w przypadku kosztów przesyłki to paczka do 1kg kosztuje chyba 11zł, a pobraniowa 13,50.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ