Eksplorer SE Pro

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
jaksa

Eksplorer SE Pro

Post autor: jaksa »

Dzięki za poprzednie podpowiedzi.Teraz z innej beczki czy eksplorer se pro z sondą:10x14",16,5",8"lub quattro specyfikacja jw.będzie głębiej sięgał monety i militarkę niż muszkieter?Jest sens zmieniać sprzęt?Głównie interesują mnie monety,mieszkam w ciekawym terenie :yikes ,militarka mniej,czy ProScan,skusiłby się na złożenie poprawnie działającegoPI?
ProScan
Właściciel

Re: Eksplorer SE Pro

Post autor: ProScan »

Witam,

Nie podejmuję się odpowiedzieć na to pytanie. Nie jestem fanem muszkieterów, ale kiedyś byłem zmuszony go testować i ryłem nim wyjątkowo głębokie doły za monetami.

Nie zmieniłbym jednak Explorera na niego, ze względu na inne własności tego pierwszego.

Co do składania PI, to chodził mi kiedyś pomysł taniego projektu dla hobbystów, bo jak na razie są skazani bezczelne kopie układów z zagranicy. Ale zainteresowanie okazało się być bliskie zera.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ