nowy model DFX 300 prosze o opinie

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
arturo75

nowy model DFX 300 prosze o opinie

Post autor: arturo75 »

Mam zamiar zakupic wykrywacz typu DFX 300,bardzo porosze o opinie na temat tego wykrywacza,chodzi mi o to czy jest on w miare uniwersalny i czym sie rozni od zwyklego DFX z 9,5 calowa antena? Podaje adres strony,z gory dziekuje.

http://hobby.us.whiteselectronics.com/c ... /2056/469/
ProScan
Właściciel

Re: nowy model DFX 300 prosze o opinie

Post autor: ProScan »

Widzę, że to raczej wersja z dużą sondą. Nic poza tym. Podobnie z modelem MXT 300. Sama sonda mi się podoba, bo jest bardzo lekka jak na swój wymiar.

Jakieś słuchy niosą o nowym podwodnym Whitesie, więc coś się tam rusza w interesie. Te modele 300 to chyba tylko takie wersje dla ożywienia zainteresowania.

:pa

proscan
arturo75

wykrywacz

Post autor: arturo75 »

Dziekuje za szybka odpowiedz.Moze moglby mi pan jeszcze wiecej podpowiedziec ktorego DFX-a wybrac? Jest to moj pierwszy powazniejszy zakup,i interesuje mnie czy cewka 12 calowa znacznie zwiekszy zasieg i czy nie bedzie eliminowac drobnicy? Szukam wlasciwie wszystkiego...
ProScan
Właściciel

Re: nowy model DFX 300 prosze o opinie

Post autor: ProScan »

Jeśli to pierwszy poważny zakup, to proszę to przemyśleć starannie. Na pewno zasięg sondy 12 cali będzie większy niz 9,5. Testów jednak nie robiłem.

Drobnicy nie będzie eliminować.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ