Witam
Posiadam od kilku sezonów Lone Stara,zbieram przede wszystkim odznaczenia,nieśmiertelniki,klamry itp.Szukam tylko w trybie dyskryminacji.Otóż chodzi mi o to że mam jakieś nieodparte wrażenia że pomijam(słaby zasięg)dużo interesujących mnie rzeczy.Swoim Lonem wyciągnąłem już sporo w/w rzeczy ale...Czy Pan uważa że Lone jest wystarczający do interesujących mnie fantów(chodzi o zasięg) czy też nie?
Jest Pan niepodważalnym autorytetem w kwesti sprzętu i pozwoliłem sobie na ten post.
Bardzo prosze o wskazówki za jakimi wykrywkami mam się rozglądać.Szukam tak jak napisałem tylko w dyskryminacji i odznak,nieśmiertelników,klamer itp.Po prostu coś o lepszym zasięgiem niż Lone Star i nie za wygórowaną cenę?Może ACE 250?Albo..sam nie wiem.
Serdecznie pozdrawiam
Mam Lone Stara-myślę o innym...
Re: Mam Lone Stara-myślę o innym...
Albo jakiś Minelab...Kurcze,sam nie wiem...
Witam
Wszystkim Pan odpowiedział tylko nie mnie...Dlaczego?
Na innym forze dowiedziałem sie co mam kupić( nabyłem Whitsa XLT)
Prosze o wylogowanie z forum bo tu pomocy nie znajdę.
Pozdrawiam i życze powodzenia
Wszystkim Pan odpowiedział tylko nie mnie...Dlaczego?
Na innym forze dowiedziałem sie co mam kupić( nabyłem Whitsa XLT)
Prosze o wylogowanie z forum bo tu pomocy nie znajdę.
Pozdrawiam i życze powodzenia
Witam,
Wylogować nie mogę - mogę usunąć z listy użytkowników.
Dlaczego nie odpowiedziałem? Po prostu. Nie jestem maszynką do odpowiadania i nie zawsze mam czas by odpowiedzieć od ręki, zwłaszcza, że pytania są różne i nie rzadko wymagają głębszego zastanowienia, albo napisania wypracowania.
Jeśli nie odpowiem od razu, to dany temat znika mi z listy "nowe tematy" i widocznie zapomniałem.
Zresztą proszę zastanowić się, co ja mogę odpowiedzieć na pytania:
Gdyby był wystarczający, to wszyscy by kupowali tylko Lone Stary. No nie ?
Na końcu dowiaduję się, że kupił Pan XLT. Czyli to co bym napisał i tak byłoby o kant d.. rozbić. Więc jednak stosunkowo drogi wykrywacz i zapewne będzie w użyciu Mixed Mode (zgodnie z ostatnią modą).
Przypomina mi to przypadek, gdy ktoś prosił o poradę jaki najlepszy wykrywacz na monety, a potem się skarżył, że polecony wykrywacz kiepsko się sprawuje przy przeszukiwaniu ścian.
Może gdybym kazał płacić sobie za poradę, to pytania były by bardziej przemyślane.
proscan
Wylogować nie mogę - mogę usunąć z listy użytkowników.
Dlaczego nie odpowiedziałem? Po prostu. Nie jestem maszynką do odpowiadania i nie zawsze mam czas by odpowiedzieć od ręki, zwłaszcza, że pytania są różne i nie rzadko wymagają głębszego zastanowienia, albo napisania wypracowania.
Jeśli nie odpowiem od razu, to dany temat znika mi z listy "nowe tematy" i widocznie zapomniałem.
Zresztą proszę zastanowić się, co ja mogę odpowiedzieć na pytania:
Czy Pan uważa że Lone jest wystarczający do interesujących mnie fantów(chodzi o zasięg) czy też nie?
Gdyby był wystarczający, to wszyscy by kupowali tylko Lone Stary. No nie ?
Bardzo prosze o wskazówki za jakimi wykrywkami mam się rozglądać.Szukam tak jak napisałem tylko w dyskryminacji i odznak,nieśmiertelników,klamer itp.Po prostu coś o lepszym zasięgiem niż Lone Star i nie za wygórowaną cenę?
Na końcu dowiaduję się, że kupił Pan XLT. Czyli to co bym napisał i tak byłoby o kant d.. rozbić. Więc jednak stosunkowo drogi wykrywacz i zapewne będzie w użyciu Mixed Mode (zgodnie z ostatnią modą).
Przypomina mi to przypadek, gdy ktoś prosił o poradę jaki najlepszy wykrywacz na monety, a potem się skarżył, że polecony wykrywacz kiepsko się sprawuje przy przeszukiwaniu ścian.
Może gdybym kazał płacić sobie za poradę, to pytania były by bardziej przemyślane.
proscan
Witam
Bardzo Pana przepraszam jak uraziłem.Naprawde nie było to moim celem.Nie pomyślałem że ma Pan dużo zajęć.Ale błądzić jest rzeczą ludzką...
Jeszcze raz NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM I POZDRAWIAM SERDECZNIE
Bardzo Pana przepraszam jak uraziłem.Naprawde nie było to moim celem.Nie pomyślałem że ma Pan dużo zajęć.Ale błądzić jest rzeczą ludzką...
Jeszcze raz NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM I POZDRAWIAM SERDECZNIE
Nie czuję się urażony. Raczej niezrozumiany
Ja staram się odpowiadać na wszystkie pytania. Nawet na te, na które nie ma dobrych odpowiedzi.
W powyższym przypadku po prostu zapomniałem. Wystarczy mi przypomnieć, wpisując cokolwiek jako odpowiedź, wówczas temat znów pojawia się jako "nowy".
proscan
Ja staram się odpowiadać na wszystkie pytania. Nawet na te, na które nie ma dobrych odpowiedzi.
W powyższym przypadku po prostu zapomniałem. Wystarczy mi przypomnieć, wpisując cokolwiek jako odpowiedź, wówczas temat znów pojawia się jako "nowy".
proscan