whites 6000 di pro sl
whites 6000 di pro sl
Witam chciałbym kupić potenciometr power do whitesa 6000 di pro sl
nie zozkręcając sprzetu jakie ma okreslenie na spodzie i czy to musi być ten obrotowy ?
nie zozkręcając sprzetu jakie ma okreslenie na spodzie i czy to musi być ten obrotowy ?
Re: whites 6000 di pro sl
Nie ma takiego potencjomentru. Jest przełącznik. Chyba ze mówimy o czymś innym.
Rozumiem, że nie jesteś elektronikiem, więc sznase na wymianę tego przełącznika przez Ciebie oceniam na zero.
Bez obrazy.
proscan
Rozumiem, że nie jesteś elektronikiem, więc sznase na wymianę tego przełącznika przez Ciebie oceniam na zero.
Bez obrazy.
proscan
tak chodzi o przełacznik ,nie mam zamiaru go wymieniać osobiscie chodzi mi tylko o parametry ?
rozumiem ze tylko ma pasować wymiarem i z tego co napisałeś mozna go nabyć bez problemów w sklepie z art. elektrycznymi
z tego co napisałeś mozna go nabyć bez problemów w sklepie z art. elektrycznymi
A co skłoniło Cie do takiego wniosku?
Napisałem tylko, że nie ma problemu z dostępnością.
proscan
500km na wymianę przełacznika dlatego te moje zapytania o ten przełacznik no chyba ze Panie Piotrze serwis u Pana jest jedynym miejscem gdzie moge wymienić tą czesc no bo zakupić to u Pana nie mozna
to od poczatku mam mały problem z wykrywaczem wszystko wskazuje na uszkodzony przełacznik
Wszystko, to znaczy co?
Myślę, że w Polsce nikt nie posiada takich przełaczników. Ja je sprowadzam ze Szkocji. Nie sprzedaję ich i odradzam próby samodzielnej wymiany - wyjaśniam dlaczego, w linku powyżej.
proscan
przełacznik podczas przekrecania zamiast przeskakiwać na trybach slizga się i coś tam nie łapie i się roztraja raz sygnal w wykrywaczu jest ciagły poprawny a raz przerywany niekiedy nawet mocniejsze dotknięcie a nie przekrecenie powoduje załaczenie się wykrywacza
tak jak napisałem wczesnej nie miałem zamiaru wymieniać tego sam
tak jak napisałem wczesnej nie miałem zamiaru wymieniać tego sam
dokładnie chodzi mi o ten okrągły
http://www.nikomp.com.pl/opisy/WR000/WRAA521G.htm
a to nie jest podobny ?
a to nie jest podobny ?
Podobny - tak, ale to nie ten.
proscan
proscan
Witam, czy wykrywacz doszedł do Pana? ,pisałem emaila lecz bez odpowiedzi moze email nie doszedł
A jaka firma udziela odpowiedzi w sobote o 21:30 ?
Proszę nie przesadzać.
proscan
Proszę nie przesadzać.
proscan