Pomóżcie w wyborze

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
Kriss

Pomóżcie w wyborze

Post autor: Kriss »

Mam problem z wyborem nie wiem co kupić,czy fishera f 75 czy garretta 2500 gti czy X-TERRA 70 a może jest jakiś tańszy sprzęt o takich parametrach np.Polski ? Pomóżcie bo nigdzie nie moge sie niczego dowiedzieć. :smt100
SiD

Re: Pomóżcie w wyborze

Post autor: SiD »

Przede wszystkim, jak ktokolwiek ma Tobie pomóc, skoro nie podajesz dokładnie czego od sprzętu oczekujesz?
Jak ma się ładnie prezentować na ścianie to moim faworytem jest GTI 2500, ale jak chcesz nim szukać, to napisz czego i gdzie, im więcej szczegółów, tym lepiej.
Kriss

Post autor: Kriss »

OK o ściane ani gablote mi nie chodzi,raczej o militarke, monety poligon las plaża
SiD

Post autor: SiD »

Kriss pisze:raczej o militarke, monety poligon las plaża
Skoro o militarkę i monety, to rozumiem, że sprzęt ma być uniwersalny. W takim razie trzeba jeszcze postawić sobie pytanie czego szukasz częściej, co jest dla Ciebie ważniejsze, monety czy militarka, czy mniej więcej po równo? I jak często szukasz na plaży, tylko w wakacje i urlopy, czy może mieszkasz przy plaży i szukasz na niej codziennie?

Im bardziej przyłożysz się do opisu, jak wyglądają Twoje standardowe poszukiwania, tym łatwiej będzie doradzić.
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Proszę się jeszcze zastanowić, który z parametrów/kryteriów jest najważniejszy:

http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... php?t=1142

Każdy z wymienionych wykrywaczy ma swoje plusy i minusy (wiele z nich było opisywanych tu i na innych forach).

:pa

proscan
ODPOWIEDZ