Garrett Scoripon Golden Stinger - czemusz tak dzieje się
Garrett Scoripon Golden Stinger - czemusz tak dzieje się
A no witam ponownie mam pare pytań dotyczacych gold stingerka
na pozycji TR jest problem z ustawieniem wysokosci pracy cewki nad powieszchnia ziemi co jakiś czas musze obnizać cewkę bo daje sygnał na poprzediej wysokosci , i tak do mometu kiedy cewkę muszę ciagnąć dosłownie po gruncie , czy do tej funkcji jest koniezne ustawianie ground balance ,prubowałem troche ale nie daje rezultatu
na pozycji TR jest problem z ustawieniem wysokosci pracy cewki nad powieszchnia ziemi co jakiś czas musze obnizać cewkę bo daje sygnał na poprzediej wysokosci , i tak do mometu kiedy cewkę muszę ciagnąć dosłownie po gruncie , czy do tej funkcji jest koniezne ustawianie ground balance ,prubowałem troche ale nie daje rezultatu
Re: Garrett Scoripon Golden Stinger - czemusz tak dzieje się
O ile pamiętam to w TR Disc nie ma kompensacji wpływu gruntu - sondę należy utrzymywać na stałej wysokości.
A co napisano w instrukcji ?
proscan
A co napisano w instrukcji ?
proscan
no tak instrukcji mhmhmh słabowata ta instrukcja dziwacznie przetłumaczona
Myślałem że dostałeś moją instrukcję (?). Chyba, ze nie jesteś zadowolony z mojego tłumaczenia
proscan
proscan
Kongo, jeśli jesteś z Supraśla, to wiem o kogo chodzi. Mówił mi o Twoich problemach Grzesiek K. Jako mój ziomek
możesz zadzwonić wieczorkiem (po 20) i po pólgodzinie będziesz miał problemów znacznie mniej. Moj numer: 085 716 2868
nie nie proscanie to nie od ciebie ,to tłumaczyl ktos inny ale w niektorych skaładniach brak logiki
Tak to ja jestem od Grzesia ,Mrand z wielką przyjemnością a moze było by lepiej jak bysmy się wybrali razem z grzeskiem do ciebie >????????
jesli tak to jaki termin by ci odpowiadał ???
Tak to ja jestem od Grzesia ,Mrand z wielką przyjemnością a moze było by lepiej jak bysmy się wybrali razem z grzeskiem do ciebie >????????
jesli tak to jaki termin by ci odpowiadał ???
Telefon jak wyżej. Można się wstępnie dogadać.
Instrukcja Scorpion Gold Stinger
Witam
Poszukuje instrukcji obslugi do Garretta Scorpion gold stingera... Czy ktoś mógłby mi pomóc??? Byłbym wdzięczny.... Mój email rafal379@interia.pl
Pozdrawiam
Poszukuje instrukcji obslugi do Garretta Scorpion gold stingera... Czy ktoś mógłby mi pomóc??? Byłbym wdzięczny.... Mój email rafal379@interia.pl
Pozdrawiam
Witam,
Jako autor tłumaczenia mogę sprzedać jego oprawiony wydruk.
Szczegóły tutaj: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=177

proscan
Jako autor tłumaczenia mogę sprzedać jego oprawiony wydruk.
Szczegóły tutaj: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=177
proscan