witam
mam problem, pękł mi podłokietnik w terze, czy ktoś może zna patent na naprawe?
dzięki za wszelkie sugestie
pozdr
sir derek
podłokietnik xterra
-
Zapytanie_email
Re: podłokietnik xterra
Witam,
zagubiłem gdzieś podłokietnik do wykrywacza X-Terra 70. Czy ma Pan jakiś pomysł co mógłbym zrobić w tej sytuacji? Czy byłby pan w stanie sprowadzić tę część, czy dałoby sie może ją jakoś dosztukować? Proszę o poradę.
zagubiłem gdzieś podłokietnik do wykrywacza X-Terra 70. Czy ma Pan jakiś pomysł co mógłbym zrobić w tej sytuacji? Czy byłby pan w stanie sprowadzić tę część, czy dałoby sie może ją jakoś dosztukować? Proszę o poradę.
W przypadku braku podłokietnika należy go kupić w serwisie. Ja serwisu Minelaba nie prowadzę od dłuższego czasu.
Jeśli podłokietnik jest pęknięty - co się przydarzyło Derekowi - to patrz punkt pierwszy.
Wszelkie kombinacje, naprawy, dorabianie, sztukowanie w przypadku Minelaba tylko we własnym zakresie.
proscan
Jeśli podłokietnik jest pęknięty - co się przydarzyło Derekowi - to patrz punkt pierwszy.
Wszelkie kombinacje, naprawy, dorabianie, sztukowanie w przypadku Minelaba tylko we własnym zakresie.
proscan
Wbrew pozorom to nie jest takie proste. Ja czekałem ze 2 miesiące na podłokietnik do XT i niestety nasz słynny serwis nie potrafił sprowadzić takiej części.ProScan pisze:W przypadku braku podłokietnika należy go kupić w serwisie.
ProScan pisze:Wszelkie kombinacje, naprawy, dorabianie, sztukowanie w przypadku Minelaba tylko we własnym zakresie.
Poradziłem sobie z problemem w taki sposób:
Podłokietnik zakupiony na A...o za 43zł, wymagał lekkiej modyfikacji przy montażu.