Pytanie! który na kolorek??

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
Macinn

Pytanie! który na kolorek??

Post autor: Macinn »

Witam :wacz
Mam takie małe pytanko który byłby z wykrywaczy polecany przez kolegów na kolorek i drobnice??
W kolejce są:
Ace 350
Fisher f4
White's coinmaster pro??
Czytałem jóż na kilku forach ale w zasadzie nic ciekawego nie ma może po ''sezonie'' koledzy mają jakieś dodatkowe i cenne informacje na w/w wykrywki??
Dodam iż moim faworytem jest Ace 350 ale się wacham
](*,)
Z góry dziękuje i pozdrawiam
ProScan
Właściciel

Re: Pytanie! który na kolorek??

Post autor: ProScan »

Dodam iż moim faworytem jest Ace 350 ale się wacham

A jaki jest powód tego waHania?

Czego kolega oczekuje od wykrywacza? Jakie maja być kryteria wyboru? Wiemy tylko, że ma być na drobiazg.

Proszę sobie to rozważyć z pomocą tego wpisu: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... php?t=1142

:pa

proscan
Macinn

Re

Post autor: Macinn »

Panie Proscan Dzięki za linka i szczerze to za bardzo nie kumam niektórych okresleń :shock: Ale od czego wujek G...
Tak po za tym ja poczytałem na necie o tych wykrywkach i jednak się zdecyduje na EuroAce dla mnie na kolorek i drobiazgi w sam raz.
Tym bardziej że Militarka mnie nie interesuje bo mam to na co dzień w pracy więc wiem czym grozi zabawa taka zabawka ..
Jeśli jóż to ciekawi mnię czy w EuroAce zostały wyeliminowane lekkie niedociagniecia o których czytałem na różnych forach ?mówie tu o początku sprzedaży w Polsce???!!!

Pozdrawiam
ProScan
Właściciel

Re: Pytanie! który na kolorek??

Post autor: ProScan »

Jeśli coś jest niejasne, to można dopytać - najlepiej w wątku jak powyżej.

Co do problemów wieku dziecięcego modelu ACE 350, to z tego co się orientuję (czytając fora), że była jakaś wadliwa partia sond. Czy problem został rozwiązany - nie wiem, podobno tak.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ