Mam pytanie podczas ruchu wykrywaczem -potrzasnieciu nim - wykrywacz traci sygnał wiodacy czy to nastawy na P czy wyzsze to problem jest ten sam ginie sygnał wiodący i podczas przemiatania przedmiotem zamiast ładnego sygnału jest popierdywanie jak przy zelazie cewka sprawdzana ,na innej jest to samo nie jest to chyba normalne tym bardziej ze u znajomego w whitesie tego nie ma
w czym moze być przyczyna ?
whites 5900di pro sl
Re: whites 5900di pro sl
A w jakim trybie pracy? Kabel chudy czy gruby?
tylko w GEB disc kabel w jednym i w drugim przypadku fabryczny chudy
kabel w jednym i w drugim przypadku fabryczny chudy
Tak więc pierwsza sonda do zrobienia już, a druga za jakiś czas.

proscan
Tak więc pierwsza sonda do zrobienia już, a druga za jakiś czas.
proscan
niewiem nie znam się ale tak jak pisałem u kumpla wszystko działa ok nie traci sygnału itd. natomiast po podłaczeniu jego cewki u mnie problem nie znika zachowuje się takm samo czy to aby napewno cewka ?
Pracuję nad jasnowidzeniem i zdolnościami percepcji telepatycznej, ale jeszcze się nie dopracowałem pełnej skuteczności. 
Na pewno to co napisałem jest prawdą, ale więcej bez zobaczenia sprzętu na odległość nie wymyślę.
Prawdopodobieństwo, że wymiana kabla załatwi sprawę wynosi 80%. Reszta na uszkodzenie całej sondy lub inne uszkodzenie.

proscan
Na pewno to co napisałem jest prawdą, ale więcej bez zobaczenia sprzętu na odległość nie wymyślę.
Prawdopodobieństwo, że wymiana kabla załatwi sprawę wynosi 80%. Reszta na uszkodzenie całej sondy lub inne uszkodzenie.
proscan