ciezki wybor
ciezki wybor
Witam. przymierzam sie do zakupu nowej wykrywki, potrzebuje jej glownie do kolorowej drobnicy, chociaz w mojej okolicy(ziemie odzyskane) jest sporo depozytow w ogrodkach i na polach w okolicy wiosek.zalezy mi na dobrym zasiegu,dyskryminacji zelaza, szczegolnie zardzewialego, budzet to okolo 3000 zastanawiam sie nad Fisherem CZ3D, XP Goldmaxx power, i x-terra 705 , nie wiem czy zakup bedzie w Polsce czy na zachodzie . Licze na konkretna pomoc i przepraszam ,ze bez Polskich znakow ale mam jakiegos arabskiego windowsa . Marcin
Re: ciezki wybor
CZ i Goldmaxx to bardzo dobre wykrywacze, ale akurat dyskryminacja żelaza to nie są ich najmocniejsze atuty.
Co do X705 to nie wiem, ale chyba jest lepiej. Tyle że nie ma co liczyć że w trybie Prospecting opcja Iron Mask cokolwiek pomoże. No i realnie rzecz biorąc serwis tylko w Irlandii (jeśli sprzęt z zagranicy, chociaż nie tylko).
proscan
Co do X705 to nie wiem, ale chyba jest lepiej. Tyle że nie ma co liczyć że w trybie Prospecting opcja Iron Mask cokolwiek pomoże. No i realnie rzecz biorąc serwis tylko w Irlandii (jeśli sprzęt z zagranicy, chociaż nie tylko).
proscan
a co Proscanie Pan poleca w okolicy tej kwoty i jak najbardziej spelnialo moje oczekiwania (do tej pory chodzilem z ace250 )
Może Minelab Sovereign (prostszy) albo White's MXT (bardziej rozbudowany).
proscan
proscan