Dzień dobry
Mam pinpointera Garreta – oryginał, nie podróba.
Latem go nie używałem, teraz od kilku tygodni jest „w służbie”.
Ale jest problem – pomimo ustawienia na wibracje , co jakiś czas odzywa się dwukrotny pisk . Zgodnie z instrukcją jet to alarm słabej baterii.
Fakt, była stara, wymieniłem na nową
Dzis [...] po krótkim czasie objaw wrócił pomimo nowej baterii.
Faktem jest ze nowa bateria to jakiś parszywy chiniol ale jakby nie było – nowa.
Czy faktycznie marchewa wymaga lepszej, „markowej” baterii czy go jednak jakaś usterka ?
Garrett Propointer AT
Re: Garrett Propointer AT
A to nie jest przypadkiem sygnał zgubienia detektora? Ma Pan cały czas włączony pointer?
Tak czy owak baterii chińskich nie zalecam! proszę wydać parę zł więcej na alkaliczne, albo zwykłe, ale markowe.

proscan
Tak czy owak baterii chińskich nie zalecam! proszę wydać parę zł więcej na alkaliczne, albo zwykłe, ale markowe.
proscan
-
Zapytanie_email
Faktycznie, teraz sprawidzilem – pipczenie włącza się po 5 minutach bezczynności. Ale później, nawet gdy nim ruszę i coś złapie – nadal co chwilę popiskuje, mimo ze już jest używany. Pomaga tylko ponowne włączenie.
Tak to ma działać?
Do tej pory zawsze używałem PP w trybie dziwekowym i pewnie mi to gdzies umykało. Teraz używam na wibracji i mnie to zaskoczyło.
W instrukcji nie doczytałem czy ponowne uzycie pointera anuluje alarm
Dziękuję!
Tak to ma działać?
Do tej pory zawsze używałem PP w trybie dziwekowym i pewnie mi to gdzies umykało. Teraz używam na wibracji i mnie to zaskoczyło.
W instrukcji nie doczytałem czy ponowne uzycie pointera anuluje alarm
Dziękuję!
To naturalne. Zgubiony pointer może przecież coś wykryć - np. może wykryć cewkę właściciela, który szuka zgubionego pointera 
Dopiero manipulowanie przy przycisku oznacza, ze człowiek wziął go w ręce. Chyba że zabłąkany zając pomylił go z marchewką i ugryzł go w przełącznik. Tego ostatniego garrett chyba nie przewidział

proscan
Dopiero manipulowanie przy przycisku oznacza, ze człowiek wziął go w ręce. Chyba że zabłąkany zając pomylił go z marchewką i ugryzł go w przełącznik. Tego ostatniego garrett chyba nie przewidział
proscan