DUKAT I POMOCY !!!
DUKAT I POMOCY !!!
Witam potrzebuje waszej pomocy mam na stanie taki sprzeta jak DUKAT I (czyli zabytek sam w sobie) kiedys gdzieś w necie widziałem instrukcje do niego lecz teraz nie moge znalesc. Jeżeli ktoryś z was korzystał z takiego wykrywacza to prosze o pomoc.
Re: DUKAT I POMOCY !!!
Witam,
W necie nie widziałem. Jako że producent działa nadal, proponuję kontakt bezpośredni: PEN Elektronik wykrywacze@wykrywacze.com.pl
I prosimy dać znać jak poszło.
proscan
W necie nie widziałem. Jako że producent działa nadal, proponuję kontakt bezpośredni: PEN Elektronik wykrywacze@wykrywacze.com.pl
I prosimy dać znać jak poszło.
proscan
hehe oto chodzi ze juz kilka razy proboiwalem uzyskac od nich ta instrukcje i niestety bez zadnej odpowiedzi.
No to rozwiązania są dwa (które de facto sprowadzają się do jednego):
Na jakimś dużym forum napisać, że producent Cię olał i że chyba wstydzi się swoich produktów, że nie można uzyskać pomocy itd. Od tego są właśnie fora.
Albo znajdzie się dobra dusza, która Ci pomoże (nie sadzę by ktokolwiek zechciał rościć sobie prawa autorskie do kopii), albo dotrze do producenta, że o użytkowników swojego sprzętu warto dbać. :smt058
Oprócz największych forów Odkrywcy i Poszukiwanie Skarbów polecam forum poszukiwania.pl prowadzone przez dealera firmy PEN Elektronik.
powodzenia
proscan
Na jakimś dużym forum napisać, że producent Cię olał i że chyba wstydzi się swoich produktów, że nie można uzyskać pomocy itd. Od tego są właśnie fora.
Albo znajdzie się dobra dusza, która Ci pomoże (nie sadzę by ktokolwiek zechciał rościć sobie prawa autorskie do kopii), albo dotrze do producenta, że o użytkowników swojego sprzętu warto dbać. :smt058
Oprócz największych forów Odkrywcy i Poszukiwanie Skarbów polecam forum poszukiwania.pl prowadzone przez dealera firmy PEN Elektronik.
powodzenia
proscan
hehe juz po klopocie bo chyba na tym forum tez jest ktos z producentow poniewarz po opublikowaniu mojego problemu tutaj odrazu dostalem bez zadnych wymowek. Tak wiec dzieki za pomoc !!! Jeżeli ktoś bedzie miał taki sam problem jak ja z tym typem to prosze pisac na meila i napwno przesle to co dostalem od producenta.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli to rzeczywiście to za sprawą niniejszego forum, to jest mi bardzo miło.
proscan
proscan
Jestem tego pewien bo juz kilka razy pisałem do nich meila z prosba o ta informacje i bez odzewu natomiast jak napisalem dzis to odrazu doslownie po 15min dostalem odpowiedz z instrukcja.
dukat
Witam.
Posiadam od jakiegoś czasu Dukata i jeśli chodzi o militarkę to od biedy ujdzie.Ale kolorki-
Może to jakiś problem z dyskryminacją.Stąd moja prośba:poszukuję instrukcji obsługi do tego sprzętu.Krzywy,jeśli możesz mi ją podesłać będę wdzięczny.Pozdrawiam.
Posiadam od jakiegoś czasu Dukata i jeśli chodzi o militarkę to od biedy ujdzie.Ale kolorki-