garrett ace 250

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
tomek500

garrett ace 250

Post autor: tomek500 »

czy cena 750 zl za Garrett ACE250 3 miesieczny na gwarancji to dobra cena ? i garret jest wadliwym lub slabym sprzetem? na co trzeba uwarzac co czyscic o co dbac ?
ProScan
Właściciel

Re: garrett ace 250

Post autor: ProScan »

Cena jak to cena, zależy od stanu.

ACE 250 to bardzo dobre i niezawodne detektory. Uważać należy na sondę - najlepiej kupić lub zrobić sobie osłonkę.

Najlepiej nie brudzić żeby nie musieć czyścić. jeśli już, to wilgotną szmatką. Cewkę można zanużać.

:pa

proscan
Emila

Post autor: Emila »

Witam :? Mam pytanie odnośnie ACE 250,bo sobie czytam ,i właśnie wyczytałam , że są bardzo dobre i niezawodne detektory? Więc po ,co ta osłonka dodatkowa? kiedy inne detektory też są nieporównywalnie dobre,i nie trzeba robić nic??? =D>

pozdrawiam
ProScan
Właściciel

kiedy inne detektory też są nieporównywalnie dobre,i nie trzeba robić nic???
A które ? Czy jest wykrywacz lepiej skonstruowany, o tych możliwościach i w tej cenie co ACE 250 ? Jakoś nie widziałem.

Niezawodność to parametr dotyczący normalnej eksploatacji. Czyli jeśli używamy w sposób do którego został zaprojektowany, to sam z siebie się nie psuje ot tak; nic się nie urywa, nie wgniata itp.

Jeśli ktoś trzaśnie w kamień - co się zdarza - to może coś pęknąć, co nie znaczy że musi. Lepiej być mądrym przed szkodą.

Jest dużo wykrywaczy które mają podobną konstrukcję sondy; skorupa z ABS-u wypełniona żywicą. Tylko wykrywacze Minelaba (np. Muszkieter, Xterra) mają osłonkę w standardzie. Do Fisherów, Tesoro, XP, Garrettów trzeba osłonę dokupować.

Wykrywacz jest masowo sprzedawany, a u mnie gości niezwykle rzadko. Mogę więc powiedzieć że jest „niezawodny”.

proscan
Emila

Post autor: Emila »

ProScan pisze:
kiedy inne detektory też są nieporównywalnie dobre,i nie trzeba robić nic???
A które ? Czy jest wykrywacz lepiej skonstruowany, o tych możliwościach i w tej cenie co ACE 250 ? Jakoś nie widziałem

Wykrywacz jest masowo sprzedawany, a u mnie gości niezwykle rzadko. Mogę więc powiedzieć że jest „niezawodny”.

proscan
A które ? Czy jest wykrywacz lepiej skonstruowany, o tych możliwościach i w tej cenie co ACE 250 ? Jakoś nie widziałem.

A ja widziałam :shock:

Nie jest ważna cena,bo nie mowa tu o niej : zawsze jest adekfatna.D ale nawet jeśli firma sama w sobie ustaliła by cenę np.2300zł to i tak problem by był, a i ludzi chętnych,może mniej ,ale by było #-o
Nastepna sprawa to kolor =D> W przypadku innych detektorów,jest to kwestja dość często poruszana, ale w 150/250 nie :?:
Detektory Garetta ,zaczynają się od 1350-ątki

pozdrofki pa :pa
ProScan
Właściciel

A ja widziałam
No to prosimy - śmiało.

:smt045

proscan
Emila