Czym różnią sie w praktyce te 3 piszczałki dla przeciętnego poszukiwacza monetek ? Będę wdzięczny za krotka treściwą odpowiedz 2-3 zdania
fisher Coin Strike & Fisher CZ 3D & Fisher F75
fisher Coin Strike & Fisher CZ 3D & Fisher F75
Fisher Coin Strike & Fisher CZ 3D & Fisher F75
Czym różnią sie w praktyce te 3 piszczałki dla przeciętnego poszukiwacza monetek ? Będę wdzięczny za krotka treściwą odpowiedz 2-3 zdania
Re: fisher Coin Strike & Fisher CZ 3D & Fisher F75
Nie wiem jak inni, ale ja nie rozumiem pytania.
W praktyce ?
Fisher 75 jest w Polsce od tygodnia, więc o praktyce trudno mówić. Pewnien dealer z wybrzeża nabył F75 (jest teraz na allegro). To chyba jedyna osoba która miała w ręku wszystkie wykrywacze. Możesz go spytać - oczywiście ewentulaną odpowiedź trzeba czytać między wierszami, bo to dealer konkurencyjnej marki. Rzecz jasna w Vikingu też pytaj - co najmniej testy w powietrzu na pewno zrobili.
Teoretycznie w praktyce od F75 ręka będzie mniej bolała.

proscan
W praktyce ?
Fisher 75 jest w Polsce od tygodnia, więc o praktyce trudno mówić. Pewnien dealer z wybrzeża nabył F75 (jest teraz na allegro). To chyba jedyna osoba która miała w ręku wszystkie wykrywacze. Możesz go spytać - oczywiście ewentulaną odpowiedź trzeba czytać między wierszami, bo to dealer konkurencyjnej marki. Rzecz jasna w Vikingu też pytaj - co najmniej testy w powietrzu na pewno zrobili.
Teoretycznie w praktyce od F75 ręka będzie mniej bolała.
proscan
chodziło mi o to która z nich jest najlepsza;)
A kto to może wiedzieć ?
Osobiście postawiłbym na F75, jako na konstrukcję najnowszą, a juz przetestowana (przez użytkowników Tekneticsa T2).
Prostota obsługi na pewno - CZ 3D
Cieżar - F75
Identyfikacja - chyba Coinstrike
Zasięg ????
Jakość dyskryminacji ????
Separacja śmieci żelaznych ????
Musisz sam przekopać sie przez fora i poszukać nt CZ 5/6/7, Coinstrike i częściowo T2 (bo na rzetelną, obiektywną ocenę F75 nie ma co liczyć).
Reszta w Twoich rękach.
proscan