Do Proscana: Eagle Spectrum

Tutaj można zadać pytania o możliwości czy cechy konkretnego sprzętu, ewentualnie podawać uzyskiwane zasięgi. Można także rozważać jakiego rodzaju sprzęt będzie najwłaściwszy do danego celu.
ODPOWIEDZ
SPIDERSKI

Do Proscana: Eagle Spectrum

Post autor: SPIDERSKI »

Witam. Mam małe pytanie odnośnie Whites Eagle Spectrum. Napaliłem się na niego, że hohoh. Mam Solarisa i niewiem jak technicznie wygląda Whites. Czy rzeczywiście jest podobny do XLT (oczywiście mówię o specyfikacji technicznej).
Jak w zaśmieconym terenie się zachowuje, jak z dyskryminacją (Solaris to lipa z dyskryminacją), czy ma podświetlanie ekranu jak w XLT. Napisze pan coś na jego temat. I czy ustawienia są bardzo skomplikowane.

A może ma Pan coś używanego do sprzedania z Whitesów.

pozdr
Artur.
ProScan
Właściciel

Re: Do Proscana: Eagle Spectrum

Post autor: ProScan »

Witam,

Było już sporo nt Spectrum na forum. Proszę np. zajrzeć tu i do linków w tym wątku:

http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=478

Polecam zwłaszcza Raport inżynierski Marka Rowana. W wyszukiwarce wpisać Spectrum. To co o piszą o dyskryminacji i zaśmieconego terenu o XLT odnosi się także do Eagle Spectrum.

Ogólnie mówiąc i nieco upraszczając, Spectrum to to samo co XLT, tyle że dzieli je różnica technologiczna jakichś 5-7 lat.

Eagle Spectrum ma podświetlenie ekranu.

Nic używanego z Whitesów nie mam teraz do sprzedania.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ