Miejmy nadzieję , że większa grubość w nowych podłokietnikach nie bierze się stąd , że matowy lakier w procesie wygrzewania tworzy grubszą powłokę
nieszczęsny podłokietnik w xlt
Re: nieszczęsny podłokietnik w xlt
Osoba, która kupiła ten podłokietnik powinna być zadowolona. Jeśli nie, to zgodnie z tym , co zamieściłem w opisie aukcji przyjmę zwrot , jeśli byłoby coś nie tak . Z tą grubością 0,3 i 0,45 to chyba nastąpiła pomyłka
Mój chyba oryginalny podłokietnik do mxt ma grubość ok 1,3-1,4 mm.
Miejmy nadzieję , że większa grubość w nowych podłokietnikach nie bierze się stąd , że matowy lakier w procesie wygrzewania tworzy grubszą powłokę
Pozdrawiam serdecznie .
Oops - faktycznie. Zabrakło 1mm. Wywaliłem, żeby nie robić zamieszania.
Z tą grubością to także nie mam pewności czy to aby nie lakier, ale zastrzegam, że nie mierzyłem tego nowego "jednootworowego", tylko chyba zwykły.
A pomiar zdezelowaną suwmiarką na zaokrąglonym detalu też można o kant ... stołu potłuc.
proscan
Z tą grubością to także nie mam pewności czy to aby nie lakier, ale zastrzegam, że nie mierzyłem tego nowego "jednootworowego", tylko chyba zwykły.
A pomiar zdezelowaną suwmiarką na zaokrąglonym detalu też można o kant ... stołu potłuc.
proscan
Właśnie dziś przyszedł do mnie ten podłokietnik i powiem wam że to w pełni profesjonalna robota a nie żadna "popierdółka"
Moim zdaniem jest lepszy (grubsza blacha , stabilnie się trzyma , bardzo estetyczny) niż oryginał Whitesa
... a to wszystko dzięki Wam
Jeszcze raz bardzo dziękuję
bardzo zadowolony
Kumulus
P.S. Mam nadzieję że nie przesadziłem z tym zachwalaniem
Jakby co , to proszę o usunięcie mojej opini
Moim zdaniem jest lepszy (grubsza blacha , stabilnie się trzyma , bardzo estetyczny) niż oryginał Whitesa
... a to wszystko dzięki Wam
Jeszcze raz bardzo dziękuję
bardzo zadowolony
Kumulus
P.S. Mam nadzieję że nie przesadziłem z tym zachwalaniem
Jakby co , to proszę o usunięcie mojej opini
Każda opinia rzeczywistego użytkownika jest tutaj mile widziana.
A może kolega Raf rozwinie skrzydła?
proscan
A może kolega Raf rozwinie skrzydła?
proscan