No i sprawa wyjaśniła się w ubiegłą sobotę. Niestety zamiana akumulatorów na baterie nie zmieniła pracy urządzenia. Dlatego też prawdopodobnie pojedzie do serwisu. Proszę mi powiedzieć jak długo może potrwać naprawa i czy wysłać trzeba całe urządzenie czy tylko elektronikę?
Ze smutkiem muszę stwierdzić, że wykrywacz był w wiadomej firmie 2 razy i za każdym razem stwierdzano, że jest z nim wszystko ok. A ja wiem, że nie jest.
Dodatkowo - sprzęt kupiłem od znajomego, który nie dał mi żadnych paragonów i rachunków więc nie mam co liczyć na gwarancję. Istnieje jeszcze ktoś w Polsce kto może się zająć tym urządzeniem poza autoryzowanym serwisem?
To proszę próbować. Po numerze można dojść kiedy był sprzedany. Reszta zależy od dobrej woli sprzedawcy. Można też bezpośrednio do Minelaba, do Irlandii.
kling pisze:Ze smutkiem muszę stwierdzić, że wykrywacz był w wiadomej firmie 2 razy i za każdym razem stwierdzano, że jest z nim wszystko ok. A ja wiem, że nie jest.
Miałem podobną sytuację. Mój egzemplarz wzbudza się przy stukaniu w elektronikę lub ruszaniu wtyczką od słuchawek.Wzbudza się też podczas wciskanie przycisku "menu" "ground balance" i "+ -" Koleś z Vikinga oznajmił mi że sprzęt jest ok, a ja wiem że nie jest.