Który lepszy BOUNTY HUNTER Junior czy Pulsar IV?
Który lepszy BOUNTY HUNTER Junior czy Pulsar IV?
Witam, który z tych wykrywaczy jest lepszy, bo chodzą w podobnych cenach. BHJ ma fajniejszy wygląd - licznik, do tego coś na kształt dyskryminacji - zdaje to egzamin? , moneta - do 13 cm, duże obiekty - 45cm - prawda to co piszą w opisie? Bo Pulsarem bez licznika to chyba trudno ustalić głębokość wykrytego obiektu? Który z nich potrafi głębiej wykrywać monety/militaria, porównywał ktoś?
Re: Który lepszy BOUNTY HUNTER Junior czy Pulsar IV?
Tak, liczniki fajne sa
A teraz siadz, poczytaj internet i sprobuj zrozumiec temat o ktorym piszesz. To nie jest az tak trudne.
A teraz siadz, poczytaj internet i sprobuj zrozumiec temat o ktorym piszesz. To nie jest az tak trudne.
BHJ nie ma wskaźnika głębokości.
Ten pulsar, to jak się domyślam jakiś chałupniczy PI. Zapewne zasięgi będzie miał większe, ale bez dyskryminacji, to żelastwo będzie sygnalizowane z każdym krokiem.
Podane zasięgi BH wyglądają realnie.
proscan
Ten pulsar, to jak się domyślam jakiś chałupniczy PI. Zapewne zasięgi będzie miał większe, ale bez dyskryminacji, to żelastwo będzie sygnalizowane z każdym krokiem.
proscan
cpt. Nemo pisze:Tak, liczniki fajne sa
Jasne, mogę sobie w Google znaleźć no, nie? Tylko po co są fora w takim razie? Nie mówiąc już, że gdyby każdy tak podchodził do tematu to i w Google nic by nie było, bo kto by tę treść tworzył. Wiem, że mój post jasno pokazuje, że jestem początkującym amatorem w tym temacie, nie mam zamiaru tego ukrywać, jakoś mnie to wciągnęło ostatnio, czytałem już sporo informacji na kilku forach i miałem nadzieję, że ci bardziej doświadczeni użytkownicy pomogą i odpowiedzą na pytania, na które nie znalazłem odpowiedzi, ale jak widać różnie z tym bywa. Jakbyś chciał się czegoś dowiedzieć o szachach, akwarystyce i wielu innych zagadnieniach to byśmy się pewnie rolami zamienili, z tym że ja zamiast się naśmiewać czy odsyłać do Google, raczej udzieliłbym informacji.
ProScan pisze:BHJ nie ma wskaźnika głębokości.
proscan
Dzięki za odp, jakże to cenne w tych czasach.