Wysokoczestotliwościowe nowości od cscopa
-
PartyzantPL
Re: Wysokoczestotliwościowe nowości od cscopa
Ten IRON VOL, DISC VOL zalatuje mi XP.
Do tego ta sonda... Nie wygląda to oryginalnie.
Nie przekonuje mnie też sposób mocowania (zaczep wygląda na łatwy do wyłamania). Mechanika zawsze była atutem CSCOPE - i tutaj także jest dobrze, gdyby nie wątpliwości co do zaczepu.
Do tego "mało przystępna" cena - raczej do konkurowania z GOLD MAXX od XP, a nie do zawojowania rynku w tej części Europy.
proscan
Do tego ta sonda... Nie wygląda to oryginalnie.
Nie przekonuje mnie też sposób mocowania (zaczep wygląda na łatwy do wyłamania). Mechanika zawsze była atutem CSCOPE - i tutaj także jest dobrze, gdyby nie wątpliwości co do zaczepu.
Do tego "mało przystępna" cena - raczej do konkurowania z GOLD MAXX od XP, a nie do zawojowania rynku w tej części Europy.
proscan
Czytając specyfikację mam tylko jedno skojarzenie - goldmaxx power. Tak samo ma być typowym drobnicowcem z szybkim recovery, identyfikacja tonowa... Oryginalne to raczej nie będzie, ale może lepsze...?
http://www.youtube.com/watch?v=bdRHFA42hc8
Wg mojej oceny, nowe CSy wyprą z rynku Minelaby.
Wg mojej oceny, nowe CSy wyprą z rynku Minelaby.
Z tego co dało sie zauważyć są bardzo szybkie i można dyskryminować folie w XP nie
i można dyskryminować folie
Tego żaden poważny poszukiwacz nigdy nie powinien robić.
Podtrzymuję zdanie, że detektor mocno inspirowany przez XP i dla tej firmy może stanowić konkurencję - nie dla Minelaba.
proscan
Patrząc na te wszystkie stronki www czeskich dealerów, zastanawia mnie skąd się bierze aż tak potwornie kujące w oczy wielkie dziadostwo w naszym grajdołku.
Na szczęście u naszych sąsiadów żaden serwis nie ma swojej strony, więc mojej nie ma z czym porównać.
uff
proscan
Na szczęście u naszych sąsiadów żaden serwis nie ma swojej strony, więc mojej nie ma z czym porównać.
uff
proscan
-
pawcion123
Przyzwoicie
wyjaśnię w skrucie końcem cewki pokazuje jako żelazo a środkiem jako kolor podobna technikę stosuje a jako doświadczony operator sprzętu pomiarowego w identyfikowaniu kapsli stalowych cewką DD. Koleś może wrażenie sprawić na forum odkrywcy nie tu .
Ta moneta nie ma żadnego znaczna środkiem cewki sygnalizuje jako kolor , tak ze kolego następnym razem lepiej sie przyłóż na odkrywcy wrzucasz te same filmy
A co kolega Proscan na to dobrze to wyjaśniłem
Ta moneta nie ma żadnego znaczna środkiem cewki sygnalizuje jako kolor , tak ze kolego następnym razem lepiej sie przyłóż na odkrywcy wrzucasz te same filmy
A co kolega Proscan na to dobrze to wyjaśniłem
-
pawcion123
Ojejku...
A takie ładne to było, Amerykańskie..
Jak dostane sprzęt w łapy "bo zamówiłem taki" to zrobię test gwoździa "z prawdziwego zdarzenia " bez znieczulenia"
pozdro.
A takie ładne to było, Amerykańskie..
Jak dostane sprzęt w łapy "bo zamówiłem taki" to zrobię test gwoździa "z prawdziwego zdarzenia " bez znieczulenia"
pozdro.