Uszkodzony F70
-
Zapytanie_email
Uszkodzony F70
Mam pytanie jestem posiadaczem fisher f-70 dzialal od ostatniego wlaczenia bez zarzutu dzis zas po wlaczeniu wydaje jedyie buczenie z glosnika i sluchawek i nie mozna przelaczyc rzadnej opcji ani zmienic czestotliwosci ani programu jedynie naciskajac grunt balans przeskakuje nie raz czestotliwosc czy podjeli by sie panstwo naprawy tego problemu i w jakiej cenie by to moglo sie zakrecic z gory dziekuje za odpowiedz
Re: Uszkodzony F70
A robił Pan RESET wykrywacza? Instrukcja str. 10.

proscan
proscan
-
Zapytanie_email
Proszę pana może zle opisałem cały problem bo nawet po odłączeniu cewki restarcie itd nic nie jestem w stanie zrobić cały czas wydaje buczenie nie mogę zmienić żadnej nastawy tak jak by był cały czas włączony grunt balans
Pytałem o RESET, a nie restart.
Proszę zapytać w firmie Viking, czy wymienią albo sprzedają Panu klawiaturę, bo może jest w niej zwarcie.

proscan
Proszę zapytać w firmie Viking, czy wymienią albo sprzedają Panu klawiaturę, bo może jest w niej zwarcie.
proscan
-
Zapytanie_email
Dobrze skantaktuje się z firma Viking jeśli pan nie chce się podjąć na prawy ale myślałem ze nie będę musiał korzystać z ich usług
A w którym miejscu napisałem, że nie chcę się podjąć naprawy?
Jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Tylko w firmie Viking można kupić części zamienne – oni mają monopol. Trzeba było to wziąć pod uwagę wybierając model wykrywacza.
proscan
Jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Tylko w firmie Viking można kupić części zamienne – oni mają monopol. Trzeba było to wziąć pod uwagę wybierając model wykrywacza.
proscan
-
Zapytanie_email
Dzień dobry nie pozwoliłem po pierwsze na umieszczanie naszej konwersacji na forum a po za tym pan powinien nauczyć się czytać z zrozumieniem bo bez analizy problemu sugeruje mi pan zakup panelu sterowania żart jakiś to ma bydz fachowy serwis nikogo bym nie polecił takiego serwisu jak pan prowadzi pozdrawiam
Proszę potraktować to forum jak lustro, w którym można przejrzeć się i to co się samemu napisało.
I jest to lustro anonimowe.
Myślę że wszyscy czytający są mi wdzięczni, że nie chowam pod korcem takich pereł.
A tak naprawdę, to liczę, że ktoś mi zacznie współczuć.
proscan
I jest to lustro anonimowe.
Myślę że wszyscy czytający są mi wdzięczni, że nie chowam pod korcem takich pereł.
A tak naprawdę, to liczę, że ktoś mi zacznie współczuć.
proscan